|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaka fryzurka? Pomocy...
Jest to kolejny temat o takim samym problemem jakim jest dobór odpowiedniej fryzury...
![]() ![]() ![]() Więc tak... 1.Za niedługo mam zamiar wybrać się do fryzjera i nurtuje mnie jeden problem, czy z takim kształtem buźki mogę mieć grzywkę? ![]() 2. Czy podana w załączniku fryzurka pasowałaby do mnie? 3. I przy okazji chciałabym zapytać o jakiś dobre kosmetyki na wzmocnienie skrętu loków... ![]() Z góry bardzo, bardzo ślicznie dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaka fryzurka? Pomocy...
mysle ze bylo by Ci bardzo ładnie w grzywce
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Uwazam, ze bylo by Ci dobrze w takiej fryzurce, co potwirdza symulacja zrobiona przeze mnie. Fajna taka zmiana na lato.
Co do kosmetykow do stylizacji polecam KWC. Buzke masz symaptyczna, a grzyweczka doda Ci uroku i troszke hmm osobowosci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję
![]() Jeszcze hm... dwie rzeczy? ![]() ![]() ![]() Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję
![]() Jeszcze hm... dwie rzeczy? ![]() ![]() ![]() Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
w obu grzyweczkach byloby Ci ladnie. Wszytsko teraz zalezy od tego jak Ci sie ukaldaja wlosy. Prosciejsza do utrzmania i ulozenia jest ukosnia grzywka. Prosta przy rzadkich i latwo przetluszaczajacych sie wlosach wyglada nie efektownie bo w rezultacie masz na czole pare kosmykow(tak jest tez z ukosna ale to jest mniej wtedy widoczne).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.