|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak przechowac prezerwatywy w podróży
Założyłam nowy wątek, bo w sumie to nie wiedziałam gdzie mogę o to zapytać.
Może głupie pytanie, ale wyjeżdżam za jakiś czas za granicę na wakacje. Raczej w podróży będzie gorąco, a zabezpieczam sie z Tż prezerwatywami i wiecie chciałabym je wziąć ze sobą żeby juz w obcym miejscu nie szukac apteki, czy nie latać po marketach, gdy beda potrzebne. No i nasuwa mi sie pytanie jak je zabrac ze soba w upalne dni żeby w tym samochodzie sie nie uszkodzily pod wplywem wysokiej temperatury hmm moze cos doradzicie? Myslalam o takiej malej lodowce przenosnej, bo zabieramy ze soba. Nie mam pojecia ile stopni bedzie w tej lodóweczce,ale tez zastanawiam sie, czy to znow nie bedzie za niska temperatura dla prezerwatyw przez 16 godzin jazdy...nie mam pojecia jak sobie poradzic z tym ![]() Jakies podpowiedzi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak przechowac prezerwatywy w podróży
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak przechowac prezerwatywy w podróży
Cytat:
Tak jedziemy swoim samochodem, klima to nie wiem na ile bedzie ustawiona ![]() ![]() Moze ktos jeszcze cos doradzi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.