![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymienię perfumy....
Wymienię perfumy:
L'or de Torrente EDP-100ml-ubytek ok.2 ml-rezerwacja-Zielona30 In Black EDT-50 ml-ubytek ok. 2-3 ml Organza-30 ml-ubytek ok 3ml-NIEAKTUALNE-wymiana z MAMAANTOSIA Wszystkie perfumy mają kartoniki. DOKŁADKA:Amorito The Body Shop EDT 30ml-ubytek ok 1ml,bez kartonika Chce wymienić tylko na inne perfumy.Interesuje mnie przede wszystkim Mauboussin i Histoire d'eau Mauboussin w wersji EDP min.30ml,nie pogardzę też Diesel Zero Plus ![]() Ze wzgledu na małą ilość przekupek zobowiązuję się wysłać perfumy pierwsza. DOPISEK:chętnie przyjmę również Gucci Rush i LouLou Cacharel. Edytowane przez lady Vader Czas edycji: 2008-02-07 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię perfumy....
Może Brit Red i Aubusson za L'or?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Lady Vader, a co byś powiedziała na Mahorę Guerlain 30 ml z jeszcze mniejszym ubytkiem za Organzę?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
To może najnowszy Iris Noir Yves Rocher edp,50ml zaledwie przetestowana?Za L'or.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A byłabyś zainteresowana Dieslem z ubytkiem 10% za Organzę. Co prawda jeszcze nie doszedł (bo też z wymiany), ale Ragutka już do mnie wysłała, a mi bardziej zależy na Organzie. Jak byś była chętna to wysłałabym razem z Casmirem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Ok
![]() ![]() Poinformuj mnie proszę jak dojdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Napewno dam znać. Atomizerki od Gwaihally doszły szybciutko, ale wczoraj dostałam też przesyłkę z 16-go, a jedna idzie od początku miesiąca i gdzieś utknęła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Voile d'Ambre mam czyste perfumy(nie edp) 30ml bez dwóch psików,też już bez opakowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Zielona30-czy mogłabyś poczekać do jutra -bo nie ukrywam,zę wolałabym zamienic L'or na MAuboussin-tą wymianą zainteresowana była Wizażanka aga u siebie w wątku,ale się nie odzywa-jeśli nie odezwie się do jutra do południa to wymienię się z Tobą-jeżeli Ci to pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ok,jak będziesz wiedziała to napisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Jasne.Kartonika juz nie mam bo nie zbieram a raczej nie miałam zamiaru się ich pozbywać,kupione przeze mnie osobiście,nie pochodzą z wymiany.
Oryginalności L'ora oczywiście jesteś pewna?Zapraszam na pw jak jesteś nadal chętna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
L'or kupiłam na allegro u polecanego sprzedawcy-był nowiutki,zafoliowany-wg mnie wszystko z nim ok.porównywałam z L'or EDT w Marrianoud.Ja mam EDP i pudełko jest bardziej złote,a listki na butelce są pozłacane,w przeciwieństwie do EDT-wydaje mi się,ze wszystko jest OK.
Jeżeli będziesz miała jakieś wątpliwości,to oczywiście przyjmę perfumy z powrotem.Wyślę Ci w poniedziałek jako pierwsza i bedziesz mogła je sobie spokojnie obejrzeć,zanim wyślesz swoje.Wyślij mi tylko adres na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Może Burberry London za In Black? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...71#post6433271 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.