|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
zamienię wodę "island vibe" na jakąś inną z avonu
NIEAKTUALNE
Island Vibe, 50ml. Moja woda jest prawie nie używana (tzn. psiknęłam się nią może 2 razy ![]() ![]() ![]() Czekam na propozycje, baaaardzo, ale to bardzo chętnie się zamienię ![]() Jestem z Katowic ;-) Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2007-06-14 o 07:40 Powód: dodanie informacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: zamienię wodę "island vibe" na jakąś inną z avonu
ja mam 30ml LIFE SCENT Avonu kolor zielony ,woda jest nowa z kartonikiem ale w kwadratowej butelce w srodku od strony korka zlamal sie jeden bolec od nakretki ,ktory ja trzyma ,nie przeszkadza to zatyczce ,jest to woda z tzw zielonych orzezwiajaca ,moze lekko szyprowa ,nie znam sie na tym moge Ci jeszcze dolozyc jakies lakiery do paznokci do niej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja mam Pur Blanca w gwiazdce bez atomizera, może jeszcze akurat Ci się coś spodoba z moich wątków to dołoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ok to podaj mi ades na priva i umawiamy sie na przesylke ekonomiczna polecona ,napisalam Ci wszystko jak wyglada wysylka bo to twoj pierwszy raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.