|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Strażnicy wagi, czyli wspólne odchudzanie:):)![]() ![]() Od dzisiejszego dnia zamierzam wziąść sie za siebie i przejść na diete. Próbowałam sama z rzucic pare kilogramow ale jakos po tygodniu , góra 2 wszystko runeło..Dlatego zamierzam schudnąć z wami..mam nadzieje ze ktos sie przyłączy do mnie. Bo razem zawsze rażniej ![]() ![]() Wiec zaczynam. waże 68 kg przy 1.71... niby nie jestem wielce gruba,,ale mam odstający brzuszek:P Nie mam określonego celu wagi.. chce schudnąc do takiego momentu by czuć sie lepiej...Odchudzając sie z kims i dzieląc sie z kims moimi problemami w tym temacie potrzebuje kogos kto bedzie stał na strazy tego bym sie nie zrezygnowała,.. Co wy na to?? heh KTO ZACZYNA ZE MNĄ???? Bużka i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Strażnicy wagi, czyli wspólne odchudzanie:):)
Na brzuszek polecam Ci 1 faze diety South Beach (2 tygodnie)i tym samym zapraszam do dolaczenia sie do watku zbiorowego. Ja tam podaje moja wage i codzienny jadlospis
![]() Jesli Twoj brzuszek jest niewielki po 2 tygodniach tej diety bedzie na pewno sliczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Strażnicy wagi, czyli wspólne odchudzanie:):)
hmm no niestety ta dieta różnie działa na różnych ludzi ale ja na niej jeszcze przytyłam...nie wiem może mimo wszystko jadłam w zbyt dużych ilościach dozwolone produkty
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Strażnicy Wagi od 02.02.2008
Hi dziewczyny, ktora zaczyna diete straznikow wagi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.