| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-10-07, 22:11 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-10 
				 | Jak przyśpieszyć wzrost odrastającego na nowo paznokcia u reki?pomocy

Jakiś czas temu zaczęła mi się robić niewielka planka odchodzącego paznokcia u reki tuż obok skórki.Z dnia na dzień, coraz bardzie zaczęło pojawiać się to na połowie paznokcia.Co wyglądało tak jakby mi odchodził paznokieć a miał pojawiać się nowy i tak mi odszedł do połowy a druga połowa zaczęła się łamać i bardzo brzydko wyglądać i teraz mam tak jakby pół paznokcia gdzie odradza mi się nowy a druga połowa jest tak jakbym sobie przycisła i paznokieć mi siezdeformował. mam tak już jakieś 3-4 tygodnie i on wogóle mi nie rośnie.co mam zrobić i jak przyśpieszyć jego wzrost.pomocy doradzcie coś

| 
|     |   | 
|  2012-10-08, 13:22 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-10 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Dot.: Jak przyśpieszyć wzrost odrastającego na nowo paznokcia u reki?pomocy

Pomóc mogą tylko suplementy diety ze skrzypem, ale efekt też nie będzie piorunujący.

| 
|     |   | 
|  2012-10-09, 23:36 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-09 Lokalizacja: Rybnik 
				 | 

Dot.: Jak przyśpieszyć wzrost odrastającego na nowo paznokcia u reki?pomocy

Hej, miałam kiedyś to samo i nie wiem od czego?? Pewnie za mało jakiś witamin. Jest taki preparat - nie lakier od Sally Hansen. Natural Nail Growth Actovator. Ja smarowałam i wcierałam w cały paznokieć i bardzo szybko wtedy rośnie. 2 razy dziennie razem ze skórkami. Nie szczypało a paznokiec zaczął rosnąć o wiele szybciej niż inne. Ja kupiłam na allegro, tylko sprawdziłam najpierw komentarze. Powodzenia | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.