|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
KWC- problem
Widze kolejne zmiany na Wizażu. Niestety i tym razem uważam, ze są beznadziejne. Dziewczyny, powiedzcie mi jak teraz wyszukuje sie produkty i gdzie mozna znaleźć liste kategorii?? Jak wchodze na KWC to pojawiaja mi sie tylko produkty do których dopisane są najświeższe recenzje. Nigdzie nie mogę znaleźć listy kategorii, a niestety wyszukiwarka nic nie wyszukuje (nawet produktów Ziaji)!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: KWC- problem
Ja tez tak mam:/
Co wpisze w KWC w wyszukiwarke to mi nie wyszukuje i nie wiem jak znalezc recenzje kremu ktory chce kupic.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dzis aktualizajcja oprogramowania i moze te bledy przez to-zerknijcie na techniczne.
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Beznadziejne jest też to, że ktoś chce coś napisać, podczas gdy obok beznadziejny admin beznadziejnego sajtu napisał beznadziejnie prosto, że portal jest właśnie aktualizowany. Ale to byłoby beznadziejnie oczywiste, prawda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Nie wspominając nawet o tym, że napisał to sam administrator!!! Moje negatywne nastawienie do zmian a zarazem stwierdzenie "beznadziejne" spowodowane jest tym, że jak do tej pory dużo zmian nie wyszła na lepsze (np. to, ze strona internetowa jest szersza i trzeba ją przesuwać, mogłabym jeszcze wymieniać ...) Jeśli chodzi o informacje, ze kwc jest aktualizowane, to naprawdę tego nie znalazłam (do tej pory...) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
|
Cytat:
starsze typy monitorow maja nizsza rozdzielczosc 800x600 wtedy strona nie miesic sie w calosci ( szerokosc). Przestaw rozdzielczosc monitora. start ->ustawienia ->panel sterowania -> ekran-> ustawienia. **** Złosliwiec ! ![]() ![]() ![]() aniolek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.