|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pytanie do szefostwa: wymiana probek na forum perfumy
No wiec tak
Na forum perfumy wymieniamy sie probkami. Czy to tez podpada pod oceny w Przekupkach? ![]() I co do samego I Przekupki - wg Regulaminu SPRZEDAZ/KUPNO jest zabronione ale, kiedy wpisuje IP dla jakiejs wizazanki pojawia sie wopcjach "kim bylas w transakcji" - kupujacy/sprzedajacy. Rozumiem ze to tylko pozostalosc z oprogramowania i Regulamin jest nadrzedny? ![]() Zaczynam sie gubic... Nat
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pytanie do szefostwa: wymiana probek na forum perfumy
Tak, to pozostałość z nieaktualnego oprogramowania-już dawno miałam Złośkowi o tym przypomnieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
To ja się podpinam pod pytanie:
Czy link do wątku z transakcją wymagany podczas wystawiania przekupki musi być z Targowiska? Podczas wklejania linku z Wizażystki wyskakuje mi komunikat o błędzie ![]() Chodzi o to, że chciałam wystawić przekupkę Wizażance, z którą wymiana miała charakter można by rzec grzecznościowy, tzn. ja pytałam na Wizażystce o puder, a ona zaproponowała mi odsypkę i choć sama nie mam wątku wymiankowego, to dogadałyśmy się, wymianka doszła do skutku i jestem bardzo zadowolona, więc chciałabym wystawić Jej przekupkę, bo się należy jakaś premia za wielką życzliwość i uczynność. Tymczasem wyskakuje ten błąd i nie wiem, jaka jest jego przyczyna. Czy z powodu tego, że nie umawiałyśmy się na Targowisku, to jednak nie mogę przekupki wystawić? Byłoby bardzo szkoda...
![]() |
#4 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Szkoda... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.