|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
TORUŃ - sklepy z ciuchami
Dziewczyny, pomocy !
![]() Stało się coś niebywałego i mój TŻ, który jak do tej pory zwykle nosil ciągle koszulki/bluzy ze swoimi ulubionymi zespolami wspomniał dziś, że chciałby kupić sobie coś innego. Pokazał mi na allegro kilka ciuchów, które mu się spodobały, ale nie chce kupować tak w ciemno. Zaproponowałam więc, że pomogę mu poszukać czegoś fajnego na żywo. Całą sytuację uważam za bardzo pozytywną. ![]() Rzecz w tym,że TŻ w tym roku przeprowadził się do Torunia na studia i kompletnie nie wie, jakie tam są sklepy, ja również nie mam pojęcia. W związku z tym mam do Torunianek ogromną prośbę! Mogłybyście powiedzieć mi, jakie sklepy z meskimi ciuchami znajdę w tym mieście? Interesują mnie zarówno sieciówki typu Reserved, Cubus itd., jak również jakies ciekawe mniejsze sklepiki. Jak juz wspomnialam, interesują mnie głównie męskie rzeczy, ale nie tylko bo i ja niedlugo się tam przeprowadzam i chętnie dowiem się, jakie marki uda mi się tam znaleźć, a o ktorych nie mam nawet co marzyć. Dla tych któym nie chce się czytać całości: Gdzie znajdę jakieś sklepy z fajnymi męskimi ciuchami w Toruniu i jakie? Będę bardzi wdzięczna za pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: TORUŃ - sklepy z ciuchami
Głównie to http://www.galeria-copernicus.pl
![]() Poza tym sklepy znajdziesz na słynnej ul.Szerokiej, czyli w samym centrum Torunia, oraz na uliczkach niedaleko niej. To tyle jeśli chodzi o Toruń.......
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Dzięki, wczoraj sama doszlam do tego, że mają tam centrum handlowe. Bo facet w ogole niezorientowany. Jak go pytam, jakie ma tam wieksze sklepy czy cos to odpowiedz brzmi : 'no... Tesco. I Real też gdzieś jest' Ale o tym,że real jest częscią gelrii już wspomnieć nie raczył.
![]() Tak to jest, jak mamusia kupuje ubrania ![]() W każdym razie dziękuję Ci piesesOf
|
|
|
|
|
#4 |
|
Optymistka
|
Galeria Copernicus.
I wiem, że w uliczkach na rynku są też fajne sklepy, np. New Yorker. Byłam w Toruniu latem i sobie troche po nich pochodziłam pzdr
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
wystarczy przejść przez ul. Szeroka tam sa chyba wszystkie najlepsze sklepy no i Galeria Copernicus na ul. Żółkiewskiego (obok wiaduktu) to chyba na tyle jeżeli chodzi o to małe miasto :|
pozdrawiam |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Galeria Copernicus - ul. Żółkiewskiego, można tam dojechać autobusem 19 z Placu Św. Katarzyna (kilka kroków dalej jest Szeroka)
, w Copernicusie znajdziesz m.in:- Reserved, Solar, Tatum, Monnari, Pierre Cardin, CCC, Deichmann, Troll, Diverse, House, Cropp Town, H&M, Venezia, Empik, Smyk, Douglas w Carrefourze: - CCC, Deichamnn, duuużo sklepów sportowych, Wójcik, Pretty Girl zaś na ul. Szerokiej spotkasz: - New Yorker, Terranova, Orsay, Reserved, House, Troll, La Pink, Butik
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
O, to nie jest tak zle
Jesli jest Resetved, New Yorker, Diverse, House i Carry to jakos damy radę Dzięki dziewczyny. Jakbyscie jeszcze cos znaly to piszcie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny, mamy CUBUS w Toruniu??
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
W Toruniu niestety nie ma Cubusa
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Mieszkam w toruniu od niedawna, gdzie modę kupić jakąś ładną, niedrogą sukienkę na wesele?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
tak jak dziewczyny pisały powyżej - galeria copernicus
sporo fajnych sieciówek, na pewno sobie cos dobierzesz
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.