|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
opuchlizna na twarzy
Pytam tutaj,bo nie wiem w jakim dziale moge o to zapytac.Mam opuchnieta z jednej strony twarz,jak to moge w miare szybko zlikwidowac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: opuchlizna na twarzy
A z jakiego powodu ta opuchlizna?
Od uderzenia? - chłodzić. Od zęba? - wyleczyć ząb. Od pryszcza? - zlikwidować stan zapalny, jak bardzo duży to iśc z tym do lekarza bo to niebezpieczne. Od uczulenia? - pić wapno, a zewnętrznie przykładać okład z sody oczyszczonej.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: opuchlizna na twarzy
Chlodze caly czas,ale zaczyna mi sie siniak robic,nie jest duzy ale czy zacznie sie robic wiekszy?Przykladalam juz nawet bialko.Czy jak moze przyloze rumianek to pomoze cos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No ale skąd ta opuchlizna? Jesli to reakcja alergiczna, to pędem do lekarza!!! Przez internet Cie nie zdiagnozujemy....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Wiem, że ten wątek jest troszku zapomniany, ale mam pytanie. jak widać na zdjęciu, mam z jednej strony opuchniętą twarz. Mam tak od dawna i nie wiążą się z tym, żadne dolegliwości. Ząbki zdrowe (a przynajmniej są bez próchnicy i nie dokuczają), alergia i uderzenie też nie wchodzą w grę. Jest to dla mnie problem wyłącznie estetyczny, jak się tego pozbyć? Jakieś masaże twarzy pomogą? Pozdrowionka!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.