|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomożcie mi znaleźć tę jedyną...
Bardzo podobają mi się suknie krótsze z przodu i dłuższe z tyłu... Problem w tym, ze nie wiem jakie konkretnie firmy maja takie sukni w swojej ofercie i jak nazywaja sie te modele... Prosze o pomoc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomożcie mi znaleźć tę jedyną...
Nie wiem skąd jesteś ale w KRakowie widziałam dużo takich sukienek w zeszłym tygodniu chodziłam za swoja i w pasażu weneckim na ulicy Długiej w KRakowie widzialam takie i na Długiej w paru sklepach też były i na ulicy Floriańskiej w pasażu Bielika na rynku krakowskim możesz również zobaczyć. Pozdrawiam
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
jestem z Katowic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witam!Nie pamiętam modeli i nazw bo nie szukałam takiej suknienki wiec nie orientowałam się na stronach www poszukaj w internecie sa na pewno bo jak szukałam swojej sukienki to były pozdrawiam
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Polecam www.maggioramatti.pl model butterfly, bugatti z kolekcji 2007, są dostępne w salonach katrin (www.katrin.com.pl) lub cymbeline i z tego co wiem to chyba jest w Katowicach, ponadto Herms model Karmin dostępne w salonach madonny, no i suknie emmi marriage np janesa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
dziekuje za pomoc w szukaniu sukni
![]() ![]() ![]() mika faktycznie ładne te modele na stronce maggio ramatti... do tych co napisalas dodam tezBalet... ładne ładne nie powiem ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-10-08 o 12:48 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.