Co się stało z listą producentów KWC??? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-06-20, 12:52   #1
201803290936
Konto usunięte

Co się stało z listą producentów KWC???

Chcę wyszukać sobie produkty wg listy producentów, wchodzę na wybraną literę i czytam, że w bazie nie ma producenta na literę A, B, C... i tak aż do Z. Lista jest pusta. I tak już od kilku dni! Czemu nie zamieszczono żadnej informacji, że są dokonywane jakieś zmiany? Załączam screeny, żeby nie było wątpliwości.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg producent.JPG (27,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg producent3.JPG (39,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg producent2.JPG (28,3 KB, 6 załadowań)
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-20, 13:28   #2
azzis
Zakorzenienie

Dot.: Co się stało z listą producentów KWC???

Rzeczywiście pusto Podepnę się pod Twój wątek Doris i mam inną sprawę:

Już 2 razy zdarzyło się tak, że szukając danego produktu (nie znalazłam go i chciałam zgłosić do KWC), następnie dla pewności wyszukałam danego producenta (bo produkt mógł być inaczej nazwany;nie znalazłam również producenta na liście), więc logicznym było najpierw zgłoszenie producenta, a po jego zaakceptowaniu dopiero danego produktu. I tak zrobiłam - najpierw zgłosiłam producenta, ale dostałam odpowiedź od moderatora, że dany producent już jest zgłoszony i że jak dodam produkt to będzie on dopiero zatwierdzony na liście Jeśli wiedziałabym, że jest zgłoszony to bym nie zgłaszała ponownie, tylko skąd miałam się o tym dowiedzieć? Wydaje mi się, że należy to zmienić, bo to zbędna praca zarówno dla osób zgłaszających jaki dla Was. Producenci powinni być na liście nawet jeśli nie ma jeszcze ich produktów w KWC.
azzis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-20, 13:49   #3
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Chcę wyszukać sobie produkty wg listy producentów, wchodzę na wybraną literę i czytam, że w bazie nie ma producenta na literę A, B, C... i tak aż do Z. Lista jest pusta. I tak już od kilku dni! Czemu nie zamieszczono żadnej informacji, że są dokonywane jakieś zmiany? Załączam screeny, żeby nie było wątpliwości.
Już naprawiłem
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-20, 13:53   #4
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Rzeczywiście pusto Podepnę się pod Twój wątek Doris i mam inną sprawę:

Już 2 razy zdarzyło się tak, że szukając danego produktu (nie znalazłam go i chciałam zgłosić do KWC), następnie dla pewności wyszukałam danego producenta (bo produkt mógł być inaczej nazwany;nie znalazłam również producenta na liście), więc logicznym było najpierw zgłoszenie producenta, a po jego zaakceptowaniu dopiero danego produktu. I tak zrobiłam - najpierw zgłosiłam producenta, ale dostałam odpowiedź od moderatora, że dany producent już jest zgłoszony i że jak dodam produkt to będzie on dopiero zatwierdzony na liście Jeśli wiedziałabym, że jest zgłoszony to bym nie zgłaszała ponownie, tylko skąd miałam się o tym dowiedzieć? Wydaje mi się, że należy to zmienić, bo to zbędna praca zarówno dla osób zgłaszających jaki dla Was. Producenci powinni być na liście nawet jeśli nie ma jeszcze ich produktów w KWC.
W trakcie zgłaszania produktu musisz wybrać producenta z listy. Ta lista jest pełna i obejmuje również nowe firmy bez jakichkolwiek produktów w katalogu.

Sugeruję dokładniej przeszukiwać tę listę, aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-20, 14:03   #5
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
W trakcie zgłaszania produktu musisz wybrać producenta z listy. Ta lista jest pełna i obejmuje również nowe firmy bez jakichkolwiek produktów w katalogu.

Sugeruję dokładniej przeszukiwać tę listę, aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości
W trakcie zgłaszania owszem, są. Ale gdy wyszukiwałam danego producenta na liście producentów wg alfabetu tych firm nie było. Nie każdy musi zgłaszać jakiś produkt, żeby się przekonać, że dany producent jest zgłoszony w KWC. Prościej byłoby wyszukać na liście wg alfabetu.
Stary 2007-06-20, 14:16   #6
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Już naprawiłem
Bez urazy ale "fajnie", że przez ok. 3 dni nikt tego nie zauważył... Jednakże dziękuję, za szybką i sprawną interwencję .
Stary 2007-06-20, 14:19   #7
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
W trakcie zgłaszania owszem, są. Ale gdy wyszukiwałam danego producenta na liście producentów wg alfabetu tych firm nie było. Nie każdy musi zgłaszać jakiś produkt, żeby się przekonać, że dany producent jest zgłoszony w KWC. Prościej byłoby wyszukać na liście wg alfabetu.
Potwierdzam, że tak jest - producent bez zgłoszonych produktów, nie pojawia się na liście producentów. Ale ktoś już kiedyś z moderatorów tłumaczył, że zostało to wprowadzone w tej formie i tyle. Nie wiem czemu tak zadecydowano, ale tak jest. Dopiero jeśli ma zgłoszony produkt, to się pojawia. Tylko korzystając z opcji "Zgłoś produkt" można sprawdzić, czy dany producent jest. Troszkę utrudnia to życie... Ale może są ku temu jakieś powody?
Stary 2007-06-20, 14:25   #8
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Potwierdzam, że tak jest - producent bez zgłoszonych produktów, nie pojawia się na liście producentów. Ale ktoś już kiedyś z moderatorów tłumaczył, że zostało to wprowadzone w tej formie i tyle. Nie wiem czemu tak zadecydowano, ale tak jest. Dopiero jeśli ma zgłoszony produkt, to się pojawia. Tylko korzystając z opcji "Zgłoś produkt" można sprawdzić, czy dany producent jest. Troszkę utrudnia to życie... Ale może są ku temu jakieś powody?
Może najwyższy czas to zmienić
Bo skoro szukam produktu i go nie znjaduję, to zgłaszam produkt. Jeśli szukam producenta i go nie znajduję to zgłaszam producenta.... no ale tu trzeba zrobić mały "myk" i zgłosić produkt, dopiero potem pojawia się na liście producent.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości