|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Co się stało z listą producentów KWC???
Chcę wyszukać sobie produkty wg listy producentów, wchodzę na wybraną literę i czytam, że w bazie nie ma producenta na literę A, B, C... i tak aż do Z. Lista jest pusta. I tak już od kilku dni! Czemu nie zamieszczono żadnej informacji, że są dokonywane jakieś zmiany? Załączam screeny, żeby nie było wątpliwości.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co się stało z listą producentów KWC???
Rzeczywiście pusto
Podepnę się pod Twój wątek Doris i mam inną sprawę:Już 2 razy zdarzyło się tak, że szukając danego produktu (nie znalazłam go i chciałam zgłosić do KWC), następnie dla pewności wyszukałam danego producenta (bo produkt mógł być inaczej nazwany;nie znalazłam również producenta na liście), więc logicznym było najpierw zgłoszenie producenta, a po jego zaakceptowaniu dopiero danego produktu. I tak zrobiłam - najpierw zgłosiłam producenta, ale dostałam odpowiedź od moderatora, że dany producent już jest zgłoszony i że jak dodam produkt to będzie on dopiero zatwierdzony na liście Jeśli wiedziałabym, że jest zgłoszony to bym nie zgłaszała ponownie, tylko skąd miałam się o tym dowiedzieć? Wydaje mi się, że należy to zmienić, bo to zbędna praca zarówno dla osób zgłaszających jaki dla Was. Producenci powinni być na liście nawet jeśli nie ma jeszcze ich produktów w KWC.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Sugeruję dokładniej przeszukiwać tę listę, aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
W trakcie zgłaszania owszem, są. Ale gdy wyszukiwałam danego producenta na liście producentów wg alfabetu tych firm nie było. Nie każdy musi zgłaszać jakiś produkt, żeby się przekonać, że dany producent jest zgłoszony w KWC. Prościej byłoby wyszukać na liście wg alfabetu.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo skoro szukam produktu i go nie znjaduję, to zgłaszam produkt. Jeśli szukam producenta i go nie znajduję to zgłaszam producenta.... no ale tu trzeba zrobić mały "myk" i zgłosić produkt, dopiero potem pojawia się na liście producent.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

Podepnę się pod Twój wątek Doris i mam inną sprawę:
Jeśli wiedziałabym, że jest zgłoszony to bym nie zgłaszała ponownie, tylko skąd miałam się o tym dowiedzieć? Wydaje mi się, że należy to zmienić, bo to zbędna praca zarówno dla osób zgłaszających jaki dla Was. Producenci powinni być na liście nawet jeśli nie ma jeszcze ich produktów w KWC.