|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kotlina kłodzka
Hej Czy spędzałyście urlop w kotlinie kłodzkiej? Wybieramy się we trzy Jako studentki mamy ograniczone fundusze, oczywiście. Chcemy jechać w sierpniu, mieć pokój z łazienką, w pobliżu jakąś wodę, dyskotekę i wypozczalnię rowerów, albo jakieś miejsce do siatkówki itp Może macie jakieś miejsca noclegowe godne polecenia??
Z góry dziękuje za wszelkie porady |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kotlina kłodzka
Jak ma być dyskoteka to chyba najlepsza będzie Polanica.Jak ma być widowisko to Duszniki Zdrój z nocnym przedstawieniem "światło i dźwięk" z fontanną w roli głównej. My mieszkaliśmy w Lasówce, więc auto byłoby niezbędne.
Przepiękne okolice , nie zwiedzicie wszystkiego nawet przez 3 miesiące, mapa w łapkę i życzę pięknego wyjazdu.- obowiązkowa obecność pod Wodospadem Wilczki w Międzygórzu! Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kotlina kłodzka
uroczym miastem jest kudowa zdrój do parku narodowego blisko i n askałki też. Ja spedzałam urlop w prywatnej kwaterze za 25 zł za osobę. Jest do wynajęcia pokoj i łazienka nie ma kuchni-jedyny minus. Dom z zewnatrz nie jest jakis ekstra, bo jest w trakcie remontu ale w srodku jest czysto w lazience prysznic i umywalka i standardowo kibelek a wlasciciele przemili. Wiec jak bedzie chciala od nich nr tel. to wal na prv. duzo sklepikow nie ma marketow i natłoku ludzi
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.