|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak chronić włosy w Chorwacji?
boję się ze woda morska i slonce zniszcza moje wlosy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak chronić włosy w Chorwacji?
po prostu używaj kosmetyków z filtrami, odżywek, masek itd. Proponowałabym również jakieś okrycie głowy.
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
W przeciwieństwie do tego co się przyjęło, bardzo słona woda jak w Chorwacji nie niszczy włosów. Po wakacjach tam spędzonym włosy miałam piękne jak nigdy dotąd. Prawdopodobnie to zasługa składników mineralnych, które znajdują się w wodzie morskiej.
Głowę należy chronić przed intensywnym słońcem, najlepiej nadają się do tego przewiewne chustki, gdyż w czapeczkach bywa zbyt gorąco. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja miałam do wyboru albo jechać do włoch albo do chorwacji
![]() pojechałam do włoch ale tam tez jest strasznie słona woda i z przykrością musze stwierdzić ze niestety włosy mi sie troche zniszczyly ale ja nie uzywalam szamponow z filtrem tylko zwyklego gliss kura |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witaj
Po wakacjach w Chorwacji moje włoski były wysuszone a miałam na głowie chustę.Jest bardzo wysokie zasolenie,na skałach jest mnostwo bryłek soli,włosy po kapieli są sztywne jak druty.Także lepiej abyś je zabezpieczyła. W jaki region jedziesz? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
tez jade na chorwacje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
tez byłam w Chorwacji...
![]() ![]() woda jest przeokropnie słona... jak wychodziłam z morza i skóra troche wyschła to normalnie białą sól z siebie obsypywałam :/ rzeczywiscie najlepsze są kosmetyki z filtrami i koniecznie nakrycie głowy... a najgorsze co może być to pozwolic włosom schnąć na słońcu... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Piszecie o kosmetykach z filtrami... ale czy rzeczywiscie cos dają? kupilam niedawno gliss kura dwufazową odżwke do farvowanych... Niby ma filtry
![]()
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.