|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Pomocy! do znających sie na komputerach!
Dziewczyny! Wkrotce wyjezdzam i postanowilam zakupić mikrofon, zeby moc rozmawiac na skypie z rodzicami! i dzisiaj go zaczelam konfigurowac go, ale niestety wystapily pewne problemy no i troche namieszlam! I nie wiem jak to zrobiłam, ale jak slucham teraz muzyki, to nawet 50cent ma glos jak chomik! Dziewczyny błagam! pomozcie, musze to naprawic do wtorku!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pomocy! do znających sie na komputerach!
Ja też tak kiedys sobie zrobiłam tylko że miałam pogłos jak w studni. Ale wiem jak Ci pomoc
![]() Musisz wejść w panel sterowania, wybrać zakładkę dzwięk, mowa i urządzenia audio, następnie wybrać Realtek konfiguracja HD. Pojawi Ci sie takie okienko i teraz możliwe że wybralaś jakieś otoczenie np. łazienka - ustaw więc otoczenie na <brak> Druga opcja to taka że przy zakładce Karaoke dałaś sobie np +3 - musi być zero wtedy głos jest normalny Mam nadzieje że pomogłam ![]() PS: Nie wiem jak w innych programach ale w Windowsie tak sobie ustawiałam
"Poczuj mój wdzięk, mój wdzięk mą wiarę - w każdą część ... " Edytowane przez Darin Czas edycji: 2007-06-24 o 22:28 Powód: Dopisek :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.