|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Solarium Gdynia- gdzie najlepiej i najtaniej?
Pytanie skierowane do wizażanek mieszkających w Gdyni. Podpowiedzcie kochane gdzie najlepiej sie opalić i w przystępnej cenie. Bo to co się tu dzieje mnie zaskakuje. Ceny kosmiczne. W Olsztynie za minutę płaciłam 60- 70 gr a tu 1.80 :/ Kosmos
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Solarium Gdynia- gdzie najlepiej i najtaniej?
tu: CANCUN
http://www.cancun.com.pl/ i NA SWIETOJAŃSKIEJ w Gdyni przy sklepie PITTBULL.. ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Może ktoś jeszcze coś podpowie?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja polecam na swietojanskiej jeden przystanek od UM w stronę szpitala. i wysiadając na przeciwko jest solarium i silka chyba
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jest takie na karwinach, na staffa... zmienil się tam własciciel i ruszył z nowymi lampami i cenami...byłam, opalalam się i polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
Odkopię wiadomość bo sama szukałam odpowiedzi
![]() Pierw najlepsze, to nowe solarium Malibu na Morskiej, grabówek. Najgorsze ale najtańsze to Avasun w centrum, mają za 1zł opalanie ale po testach za 1ł mogę iść na 15 minut i słabo, w Malibu chodź drożej po 8 minutach przypiekłam się aż miło ![]() Nie wiem może to kwestia lamp, może samego łóżka. Ogólnie ładnie tam w Malibu jest więc ja wolę krócej i lepiej. Taniej patrząc na efekty. Solarium Malibu xxx jak znacie lepsze to piszcie ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-05-24 o 13:25 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zdecydowanie najlepsze solarium to MALIBU na morskiej. byłam wczoraj na kabinie nr 5. Takiego łóżka nigdzie nie ma, chodzę zawsze na 16-18 minut. Pani w solarium powiedziała bym spróbowała mniej i dała 13 i jest mega !!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.