|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
"tablice rejestracyjne"
Widzieliscie gdzies takie tablice rejestracyjne z napisami roznymi albo rysunkami? widzilam taka w sprzedazy z napisem hawaii i wiem ze w USA sie je w pokojach wiesza albo na drzwiach,ale czy w samochodzie tez mozna? i jesli tak to gdzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: "tablice rejestracyjne"
Chodzi Ci chyba o zwykły napis ramki , jeśli tak to na allegro np tu:
http://moto.allegro.pl/item217544452...pis_ramki.html http://moto.allegro.pl/item219346619..._napis_fv.html Zobacz sobie na allegro , tam jest pare takich stronek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie sa na all, sama kiedys marzylam o takiej tablicy, jeszcze normalnie u nas w pl byly praktycznie niedostepne (mowie tu glownei o tych ze stanow), a jak normalnie pojawily sie na allegro, to juz nie wzbudzaja we mnie takiego 'łał'... takze glownie szukalabym na allegro, ebay itp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie nie nakorat nie o takie mi wlasnie chodzi tylko inne
ja tu w sklepie mam do kupienia to sa zwykle blaszki prostokatne z cyferkami kolorowymi ale jest np.napis u gory Arizona ,albo inne maja napis Hawaii i deska surfingowa narysowana ,albo New York i statua obok ,sa kolorowoe i maja dziurki po obu stronach zrobione ,takze je mozna do czegos przykrecic chcialabym do auta ale gdzie ![]() o takie mi chodzi amerykanskie gdzie je mozna przyczepic http://moto.allegro.pl/item219276033...stracyjne.html http://moto.allegro.pl/item219861502..._virginia.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hmmm takie tablice kojarzą mi sięz jakimś lokalem którego nazwy w tej chwili niestety nie pamiętam. A były tam częścią wyposażenia.
Orginalny i ciekawy pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeff's
![]() ![]() ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a gdzie jest taki lokal w jakim miescie?
co do tematu juz znalazlam pomysl- kupie takie nie wiem jak to sie zwie po polsku takie gumki co sie do szyb kleja hehe i je do szyby przywiesze w aucie tylnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
W Warszawie na polach mokotowskich powstał jeden wielki Jeff's a tak to pamiętam że jest jeszcze w centrum handlowym chyba też na mokotowie
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Pytasz o dekoracje, czy tez chcesz miec taka oryginalna tablice na samochodzie? Jesli chodzi o to drugie, to dodatkowy koszt takiej tablicy wynosi 1000zl, ale wtedy mozna miec na aucie zamiast nr dowolny napis. Widzialam raz faceta, ktory mial rejestracje "PEPSI".
Co do Jefs'a faktycznie jest w Galerii Kazimierz w Krakowie, oraz w Galerii Mokotów w Warszawie. Bylam w obu - wygladaja prawie tak samo. Mnie sie stylizacja tak srednio podoba, a jedzenie jest tam bardzo obfite (ogromne porcje). Ale o gustach sie nie dyskutuje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden jest na pewno w Galerii Mokotow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo takie swoje org. rejestracje z imieniem albo innymi napisami to wiem ze kosztuja dosc sporo- ale ja sie na te amerykanskie uwzielam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.