|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
"tablice rejestracyjne"
Widzieliscie gdzies takie tablice rejestracyjne z napisami roznymi albo rysunkami? widzilam taka w sprzedazy z napisem hawaii i wiem ze w USA sie je w pokojach wiesza albo na drzwiach,ale czy w samochodzie tez mozna? i jesli tak to gdzie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: "tablice rejestracyjne"
Chodzi Ci chyba o zwykły napis ramki , jeśli tak to na allegro np tu:
http://moto.allegro.pl/item217544452...pis_ramki.html http://moto.allegro.pl/item219346619..._napis_fv.html Zobacz sobie na allegro , tam jest pare takich stronek
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie sa na all, sama kiedys marzylam o takiej tablicy, jeszcze normalnie u nas w pl byly praktycznie niedostepne (mowie tu glownei o tych ze stanow), a jak normalnie pojawily sie na allegro, to juz nie wzbudzaja we mnie takiego 'łał'... takze glownie szukalabym na allegro, ebay itp
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie nakorat nie o takie mi wlasnie chodzi tylko inne
ja tu w sklepie mam do kupienia to sa zwykle blaszki prostokatne z cyferkami kolorowymi ale jest np.napis u gory Arizona ,albo inne maja napis Hawaii i deska surfingowa narysowana ,albo New York i statua obok ,sa kolorowoe i maja dziurki po obu stronach zrobione ,takze je mozna do czegos przykrecic chcialabym do auta ale gdzie przeciez zamiast zwyklej tablicy nie moge takiej przyczepico takie mi chodzi amerykanskie gdzie je mozna przyczepic http://moto.allegro.pl/item219276033...stracyjne.html http://moto.allegro.pl/item219861502..._virginia.html |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm takie tablice kojarzą mi sięz jakimś lokalem którego nazwy w tej chwili niestety nie pamiętam. A były tam częścią wyposażenia.
Orginalny i ciekawy pomysł
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Jeff's
Malinezja chodzi Ci o Jeff'sa Lokal po prostu bajka
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie jest taki lokal w jakim miescie?
co do tematu juz znalazlam pomysl- kupie takie nie wiem jak to sie zwie po polsku takie gumki co sie do szyb kleja hehe i je do szyby przywiesze w aucie tylnym
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
W Warszawie na polach mokotowskich powstał jeden wielki Jeff's a tak to pamiętam że jest jeszcze w centrum handlowym chyba też na mokotowie
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Pytasz o dekoracje, czy tez chcesz miec taka oryginalna tablice na samochodzie? Jesli chodzi o to drugie, to dodatkowy koszt takiej tablicy wynosi 1000zl, ale wtedy mozna miec na aucie zamiast nr dowolny napis. Widzialam raz faceta, ktory mial rejestracje "PEPSI".
Co do Jefs'a faktycznie jest w Galerii Kazimierz w Krakowie, oraz w Galerii Mokotów w Warszawie. Bylam w obu - wygladaja prawie tak samo. Mnie sie stylizacja tak srednio podoba, a jedzenie jest tam bardzo obfite (ogromne porcje). Ale o gustach sie nie dyskutuje.
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden jest na pewno w Galerii Mokotow. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miec swoja normalna rejestracje w aucie a ta jako dekoracje przylepic ( te przylepce jak sa w maskotkach co sie do szyb kleja) przyczepic od srodka do szyb - chyba na to zezwolenia nie musze miec ?bo takie swoje org. rejestracje z imieniem albo innymi napisami to wiem ze kosztuja dosc sporo- ale ja sie na te amerykanskie uwzielam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

przeciez zamiast zwyklej tablicy nie moge takiej przyczepic
Malinezja chodzi Ci o Jeff'sa
Lokal po prostu bajka