|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
dylematy weselne sprezyny..
wybieram sie w tym roku na kilka wesel,wiec poczynilam odpowiednie zakupy
![]() wybralam dwie sukienki - jedna kremowo,bezowa-z wzorem z czarnych kwiatow,druga bialo-czerwona,wzor w takie male kwadraciki.. no i dylemat jakie dodadki ![]() zdecydowalam sie w obu przypadkach na przypinki do wlosow - czarna i czerwona.. do pierwszej sukienki wybralam czarne buty(peeptoe -moje ukochane ![]() myslalam tez nadtakim grubym paskiem do tej pierwszej sukienki... co myslicie? wogule co proponujecie do drugiej? zalaczam zdj... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: dylematy weselne sprezyny..
doradzcie dziewczyny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
dużo lepiej byłoby, gdybyś zamieściła zdjecia sukienek na sobie, bo na wieszaku niestety nie widac, jak one układają się na ciele..
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ta druga jakoś mi nie podchodzi. A do tego kwiata to już w ogóle. Ale pierwsza jest ok z peep toe.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem buciki do tej pierwszej sukienki dobrałaś dobrze. Do tego polecam małą torebeczkę i będzie ok. Pasek z "krokodylej skóry" z cekinami według mnie się nie nadaje (postaram się znaleźć zdjęcie takiego, który by był odpowiedni). Z tych ozdób do włosów proponowałabym całkiem zrezygnować. Druga sukienka jest w geometryczne kształty, więc ten kwiatek nie pasuje. Jeśli chodzi o pozostałe dodatki (do tej czerwono-białej sukienki), to zdecydowanie muszą być jasne - białe lub ecru. Na razie tyle...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Do tej czarnej w kwiatki proponuję taki pasek - oczywiście w kolorze czarnym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
bardziej trafia domnie sukienka nr 1.
Do tego wlasnie te peep toe,szeroki czarny paseczek. daruj sobie ten grzebien(?) i roze a zamiast tego dobierz jakąs ładną bransoletkę(srebrna z czarnymi kamieniami) i kolczyki(do zest. z bransoletka) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
A do mnie bardziej trafia czerwona, ale nie o to tu chodzi
![]() Z tych pasków bym zrezygnowała, bo osobiście mi się to nie podoba. Do pierwszej dodatki już dobrałaś, co do drugiej fajnie będzie wyglądąła z jakimiś klasycznymi czerwonymi szpilkami. Jak już zdecydujesz się na tą róże we włosach, to postawiłabym na jeynie jakąś dyskretną biżuterie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.