|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
make up dla neoiinki
Przed chwila napisalam dluuugasny post i mi nie wskoczyl jakies bledy wystapily
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: make up dla neoiinki
podciagam watek , wieczorem wiecej ludzi przy komputekach
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wszystko o modelowaniu twarzy poczytasz sobie tam:
http://www.wizaz.pl/kurs_model.php Co do rad dotyczacych makijazu to wiesz... nawet najlepszy opis nie odda w pelni Twojego wygladu, przydaloby sie zdjecie (inne cienie pasuja do jasnej karnacji z rozowymi refleksami, inne do zoltawej). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zdjecie totalnie beznadziejne , wiem ze pasqda ze mnie no ale to juz nie moja wina ze matka natura mnie nie zabardzo chciala obdarowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No juz nie przesadzaj z ta paskuda, bo grzeszysz
![]() Ja na Twoim miejscu skrocilabym grzywke, na przyklad asymetrycznie, choc niekoniecznie, bo taka wlazaca w oczy grzywa nie dodaje Ci uroku. Reszte wloskow moglabys wycieniowac - pazurki wyszczuplilyby buzie. Masz naprawde ladne usta, warto je wyeksponowac, mozesz sobie pozwolic na ciemne kolory szminek. Szkoda, ze nie widac brwi, odpowiednio skorygowane potrafia pieknie otworzyc oko. Lece szukac zdjec z makijazami, jak mi cos wpadnie w oko to zalacze tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Co powiesz na makijaz Isa Dory? Pieknie podkreslone usta, moim zdaniem to cos w sam raz dla Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
cos na dzien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Troche sie pobawilam, mam nadzieje, ze nie bedziesz miala mi za zle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hihih sexy
![]() ![]() ![]() Apropo nie wiesz/wiecie kochane gdzie mozna kupic kosmetyki IsaDora bo bardzo mi sie podoba nowa paletka pokazana na wizazu, ale nie jestem pewna gdzie mozna w markowych sklepikach dostac ich kosmetyki bo w Kliffie w mym miescie nie ma a chyba sephory tez nie sa wyposazone w ID.cmokaski jestes kochana Akaro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
> Apropo nie wiesz/wiecie kochane gdzie mozna kupic kosmetyki IsaDora bo bardzo mi sie podoba nowa paletka pokazana na wizazu, ale nie jestem pewna gdzie mozna w markowych sklepikach dostac ich kosmetyki bo w Kliffie w mym miescie nie ma a chyba sephory tez nie sa wyposazone w ID. kosmetyki IsaDora mozna kupić m.in. w Douglasie(super drogieria-maja pełen asortyment tych produktów ![]()
![]() |
#11 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Hej Neoiinki
![]() masz bardzo fajne włoski i ciekawą fryzurkę. Odrobinkę moze tylko skróć grzywkę, żeby pokazać brwi i oczy. Jeśli chodzi o nakłądanie różu, to ciemniejszym pudrem, bądź brązerem ( na przykład kulkami) zaznacz wgłębienie policzków - od połowy ucha i w kierunku ust. Możesz też tym samym kolorem nieco zaznaczyć kości policzkowe blisko skroni. Jaśniejszym różem ( brzoskwinia, koral, bądź arbuzową czerwienią ) zaznacz delikatnie najbardziej wystające elementy kości policzkowych. Możesz z powodzeniem zaznaczać mocniej usta, podkreślać je ciemniejszymi nasyconymi barwami. Serdecznie pozdrawiam AgaZ PS. niestety nie mam w tym momencie możliwości dołączania zdjęć
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.