|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
blagam o pomoc
witam...mam wielki pronblem...pol roku temu zafarbowalalam sobie wlosy henna ...dodam ze maiala wlosy popieltay blon..i wyszedl mi rudy..przezylam to mimo ze smaili sie ze mnie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: blagam o pomoc
Dziewczyno, rude włosy to nie jest życiowa tragedia. A jedyne co teraz możesz zrobić to przyzwyczaić się do nich i poczekać aż odrosną. Farbowanie henna daje nieprzewidywalne rezultaty, na niektórych typach włosów zostaje na zawsze, z innych spiera się po kilku myciach.
Nakładanie farb czy szamponów chemicznych też może nie przynieść oczekiwanych rezultatów, gdyż zioła ściśle przylegają do powierzchni włosa i nie pozwalają barwnikom wniknąć w jego głąb. Możesz spróbować usunąć hennę z włosów sokiem z czarnej rzodkwi. Jednak wszystko zależy rodzaju włosa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
pewnie macie racje....i dziekuje za udzielenie rady ...;*dzisiaj wiele razy je mylam myslac ze zejda mi te wszystkie farby...glupia jestem i powinnam sie zaakceptowac taka jaka jestem..ale nie chce wygladac jak laciata krowa jakas...;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
tylko ze ja henna robila dos cdawno i potem zastosowalalam rozne farby....a od slonca i slonej wody moge wygladac...obrzydliwie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.