|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
płaski tyłek!!!
Mam problem z płaskim tyłkiem! To jest okropne, chociaz mam fajne spodnie to na mnie glupio wyglądają
wszyscy mówią że jestem ladna i mam fajna figure...no ale mnie przeszkadza mój tyłek. Wszystkie spodnie wyglądaja na mnie do okropnie. To wygląda tak jakbym nie miala tyłka i chcialam by sie spytać też czy macie jakies ćwiczenia na płaski brzych żeby zrobila mi sie taka fajna,,krateczka'' na brzuchu. Jestem chętna do ćwiczeń. Prosze o szybką odpowiedz
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: płaski tyłek!!!
Z tego co wiem jest parę wątków na ten temat... Musisz tylko poszukać
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
"Tamilee Webb - Ja Chcę Mieć Takie Pośladki"
super efekty plyte z cwiczeniami mozesz kupic np na allegro
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

wszyscy mówią że jestem ladna i mam fajna figure...no ale mnie przeszkadza mój tyłek. Wszystkie spodnie wyglądaja na mnie do okropnie. To wygląda tak jakbym nie miala tyłka
i chcialam by sie spytać też czy macie jakies ćwiczenia na płaski brzych żeby zrobila mi sie taka fajna,,krateczka'' na brzuchu. Jestem chętna do ćwiczeń. Prosze o szybką odpowiedz