|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Stroj kapielowy a moja figura - zdjecie
Witam Was
![]() pisze z prosba... Mianowicie zastanawiam sie nad kupnem stroju kapielowego. Natura nie obdarzyla mnie kobiecymi ksztaltami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Stroj kapielowy a moja figura - zdjecie
mysle ze mogloby pasowac cos takiego http://www.allegro.pl/item206984996_...czka_36_s.html lub push up+ szorty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hm.. powinnaś wybrać majtki w duże wzory, dobrze gdyby dodatkowo były wiązane po bokach na dość spore kokardki, mogą też być ozdobione falbankami.
ale przedewszystkim duże kolorowe wzory. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ja myślę, że jakieś falbaki, kokardki i wiązania będą bardzo kiebiece, więc będą Ci bardzo pasowały. znalazłam jeszcze w internecie tekst o dobieraniu stroju do figury:
Figura bez wcięcia w talii, tzw. chłopięca dobrze prezentuje się w kostiumie w ukośne wzory – paski, prążki. Dobrym rozwiązaniem jest także wybór kostiumu, który w miejscu talii ma naszyte aplikacje i wstawki dające efekt wyszczuplający sylwetkę. W przypadku stroju dwuczęściowego optymalne będą mocno wyrojone majtki w kształcie trójkąta. http://vintageshop.blox.pl/2007/06/D...do-figury.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ojej, czemu Pani na zdjęciu ma kilka rozmiarów za małą górę??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
hehe, *kasieńka*, rozmiem, że to ironia
![]() ![]() ![]() Kasilka Szczecin, również nie "posiadam" bioder i z doświadczenia wiem, że najlepiej sprawdzają się stroje z dołem nieco szerszym po bokach, niż ten na zdjęciu. Ten strój jest śliczny, lecz chyba nie wskazany przy figurze "I". W prawdzie ja posiadam wcięcie w talii, ale najlepiej przy wąskich biodrach sprawdzają się majteczki lekko wykrojone lub jakieś wiązania sznureczkowe po bokach, niekoniecznie szorty. Tak sądzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.