|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() efekty odchudzania :) z thermo speed'em
Wiatam was serdecznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje cele : -mini ![]() - białe lekko zwężane spodenki ;P - kolczyk w pępku - ładne ciałko ![]() postanowienia : zero słodyczy ! ![]() ![]() ![]() ![]() cO i JaK : 24.06.2007 -> 65,5 kg 30.06.2007 -> ?? 6.07.2007 -> ?? 11.07.2007 -> ?? 16.07.2007 -> ?? jeśli starczy sił będę liczyć dalej ![]() ![]() ![]() Przyłączy się ktoś ? serdecznie zapraszam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: efekty odchudzania :) z thermo speed'em
Na dietetyce nie ma co prawda wątku o TS, ale jest na fitnessie, dlatego:
1) nie trzeba zakładać kolejnego, możan rozmawiać i wymieniać się doświadczeniami w już istniejącym, 2) Trwa sprzątanie forum, poza tym był już apel, by nie zakłądać kolejnych wątków "odchudzamy się razem itd" - także zapraszam do już istniejących, jest kilka takich "akcji". Wątek o TS: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=58349 I proszę czytać przed założeniem nowego tematu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=194945 Dziękuję. ps. Średni plan odchudzania, mam na myśli: nie jedzenie po 17 (jeśli chodzisz spać razem z dobranocką to ok) oraz małą ilośc jedzenia.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
średni plan odchudzania ? jesli ktos ma silna wole to da sobie rade.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Nie chodzi o silną wolę, tylko jaki ma to wpły na organizm.
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No ale napisałam że moja dieta nie zawsze jest zdrowa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Tu nie chodzi o wolę ale o zdrowy rozsadek. italiaanka ma racje. Jak idziesz spac o 23 albo 24 też jesz ostatni posiłek o 17? Ciekawe ile tak pociągniesz zanim się nie rzucisz na jedzienie jak dzikus o 22. Teraz Ci łatwo mówić bo dostałas motywacyjnego kopa ale potem nie bedzie juz tak różowo.
Nastaw sie na mniej rygorystyczne odchudzanie a efekty będziesz miała długotrwałe. I olej te głupie wspomagacze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
I co teraz ?
![]() ![]() Rany.... ale ja nie chodze spac o 23-24! od 21 to mam relaks ;] a o 22 leze sobie w lozku i czekam az zasne. Fakt zasypiam i o 1 w nocy jak sie krece albo w necie nic ciekawego nie ma... ale ja tak zyje. ja bede glodna to ok przeloze to np na 18-19... ale narazie mi sie udaje.... i udawalo.
SCHUDNE !! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2007-06-25 o 15:38 Powód: Jest ikonka edycja, proszę jej używać zamiast pisać post pod postem :) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. Podałam Ci konkretny link do tematu o TS,a le na przyszłość... wyszukiwarka jest na pasku między "nowe posty" a "gorące linki: 3. Należy czytać podwieszone linki - od niedawna istnieje taki na dietetyce. 4. W wątkach, gdzie dziewczyny odchudzają się razem ciagle jest rotacja - jedne przychodzą, inne odchodzą - nikt nie tworzy problemów, w każdej chwili można się przyłączyć. 5. Nie pisałam o żebyś opisywała swoją dietę na fitnessie, pisałam o tym, że w tym dziale jest już wątek o TS. No.. akurat dział wybrałaś poprawnie ![]() i wreszcie na koniec: "zalozylam ten watek zeby napisac cos o tym jak JA sie odchudzam... " - w takim przypadku proponuję założyć po prostu bloga i opisywać sobie jak się odchudzasz... Gdyby każdy chciał napisać o swoim sposobie w oddzielnym wątku, powstałby chaos i już kompletnie nic nie dałoby się wyszukać. Nie uważasz? Poza tym na forum propagowane jest zdrowe odżywianie, dlatego kiedy widzimy, że ktoś błądzi lub źle robi - poprawiamy. Napisałam o Twoim sposobie bo podejrzewam (mam nadzieję, że się mylę) masz w planie wprowadzić dietę z ograniczeniem kalorii, ale dość drastycznym, a uwierz... to nie prowadzi do niczego dobrego, nie jedzenie po 17 w momencie kiedy kładziesz sie spać później niż o 18-20 spowoduje, że spowolnisz sobie metabolizm. Wizaż jest kopalnią wiedzy w wielu dziedzinach, ale... trzeba za każdym razem poszukać trochę samemu ![]() Uff
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
no tak tylko gdzies bodajze na tym forum - w tej kopalni wiedzy - wyczytalam ze zdrowo to jest jak sie z 4 godiznki przed znem nic nie je !
![]() z reszta ok. juz nie wazne, bo i tak mi checi minely do opisywania czego kolwiek po tym wszystkim. pozdrawiam snem*
SCHUDNE !! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2007-06-25 o 17:29 Powód: Ponawiam: proszę o używanie opcji "edytuj" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Verusek - nie strzelaj focha
![]() ![]() Co do ostatniego posiłku, są dwie szkoły: - Stara: Na 3h przed snem, lekka kolacja, - Nowa: Posiłek nocny (białkowy) na ok. 1 godz przed snem, Na opcję numer jeden można sobie spokojnie pozwolić mając dobrą dietę i kiedy bilans dzienny w poprzednich posiłkach będzie się zgadzał. Edit: Dodam tylko jeszcze, że nie mam nic przeciwko wspólnemu odchudzaniu, wręcz przeciwnie, sama aktywnie uczestniczę w takim... mogły by powstawać nowe co jakiś czas, ale... doświadczenie pokazuje, że owszem... początek jest wspaniały, wiele dziewczyn się zgłasza i... po szybkim czasie wątek umiera. Jest kolejna akacja i ta sama historia z udziałem często tych samych osób. Lepiej się przyłączyć naprawdę.
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Stosowałam 2 razy, za każdym razem około 2-3 tyg, nie zauważyłam żadnych efektów. Rozczarowałam sie kompletnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ja bralam termo speed m, dcwiczylam duzo, teraz mam problemy z cisnieniem, jak sie bardzo zmecze na teningu to strasznie skacze mi cisnienie, czasem az w uszach piszczy, kazdy lek dzial inaczej na poszczegolna osobe, ja zdecydowanie odradzam, ther line jest lagodniejszy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.