Prośba o pomoc :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-04, 00:06   #1
Jussss
Przyczajenie

Prośba o pomoc :)

Witam wszystkim,

czy ktoś ma może stare numery prasy kobiecej z pierwszej połowy roku 2008? Chodzi mi głównie o Zwierciadło, Pani, Twój Styl, ale też Przyjaciółkę, Olivię, Claudię itp.
Od lutego do kwietnia 2008 ukazały się w tych gazetach reklamy Dove Pro Age z Tyszkiewicz, Jungowską i Kasprzyk.
Pilnie potrzebuję skanów choć jednej takiej reklamy i dokładnie podanego tytułu, numeru i daty wydania czasopisma, skąd reklamy pochodzą. Jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej, a właściwie obrony tematu bez tych reklam nie dam rady. Za wszelką pomoc będę mega wdzięczna !!!!!!!
Jussss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-04, 00:55   #2
@na
Zakorzenienie

Dot.: Prośba o pomoc :)

mam jakieś cosmopolitany stare i joye , mogę jutro sprawdzić jeśli nie zapomne , chociaż nie pamiętam reklam takich

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-04, 01:51   #3
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Cytat:
Napisane przez Jussss Pokaż wiadomość
Witam wszystkim,

czy ktoś ma może stare numery prasy kobiecej z pierwszej połowy roku 2008? Chodzi mi głównie o Zwierciadło, Pani, Twój Styl, ale też Przyjaciółkę, Olivię, Claudię itp.
Od lutego do kwietnia 2008 ukazały się w tych gazetach reklamy Dove Pro Age z Tyszkiewicz, Jungowską i Kasprzyk.
Pilnie potrzebuję skanów choć jednej takiej reklamy i dokładnie podanego tytułu, numeru i daty wydania czasopisma, skąd reklamy pochodzą. Jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej, a właściwie obrony tematu bez tych reklam nie dam rady. Za wszelką pomoc będę mega wdzięczna !!!!!!!
moja ciocia powinna mieć wszystkie zwierciadła z 2008 roku gdzieś zachomikowane więc postaram się ją dopaść w miarę szybko(czyli nawiedzę ją, może nawet jutro rano) i poskanuję później jeśli oczywiście nie robiła porządków wielkich. Wyślij mi na PW maila to jesli tylko coś zdobędę to wyslę

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-04, 10:11   #4
antybarbi
Przyczajenie

Unhappy Pomóż Fundacji Centaurus wykupic konia z rzeźni.

Witajcie w Nowym Roku kochane dziewczyny. Życze wszystkim duzo zdrówka i oby ten 2011 rok nie był gorszy. Ale teraz do rzeczy. Dziewczyny, mozna zrobic coś dobrego. Fundacja Centaurus , która wykupuje konie przeznaczone na rzeź, do uboju poszukuje pomocy w wykupie 2 koni. Historie Lary i Zuzi są tragiczne, wczoraj przeczytałam o tym w nowokupionym Tele Tygodniu, na str. 35 jest tam ogłoszenie z prośba o ratowanie Zuzi. Włąściciel Zuzi jest starym umierającym panem, a ona stoi sama w stajni. Syn właściela oddaje ja do uboju. Do 10 stycznia trzeba uzbierać 4200 zł. Inaczej Zuzia skończy w rzeźni. Lara była prezentem gwiazkowym dla małej dziewczynki, ale przerazony wszystkim koń zrzucił małą na ziemię, dziecku nic nie jest, ale tatus przeznaczył Larę do uboju. matka dziewczynki zadzwoniła do fundacji i podała namiary na konia. Ludzie z Fundacji tam byli, zrobili zdjecia i proszą o pomoc w zbiórce, dokładnie nie pamietam, ale cos ponad 3 tys. Dokładnie jerst wszystko na stronie Fundacji Centaurus. Ja dziś wpłacam pieniadze, udało mi się wyskrobac z moje głodowej pensji 500 zł. I wpłacam po pracy. Jesli możecie to wspomnijcie o tych koniach komu sie da, moze sie uda je wykupić. Jeśli tak to bedą zyły.
antybarbi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-04, 16:29   #5
Jenna__
Rozeznanie

Czy chodzi o te reklamy? http://adbuzzer.wordpress.com/2009/0...rities-part-1/
I jeszcze jedna strona http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...-kampanii-dove

Edytowane przez Jenna__
Czas edycji: 2011-01-04 o 16:30
Jenna__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 19:53   #6
Ayo22
after hours

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...-kampanii-dove
http://www.cogdziezaile.pl/index.php?n=905
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=6658

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości