|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Aerobiki i inne fikolki czy jednak basen?
Witam,
Jak wiekszosc z was jestem na etapie zrzucania zbednych kg a raczej na etapie planowania owego zrzucania. Z zasady lubie sport, niby ze caly czas cos robie ale brak mi we wszystkim konsekwencji. NIe jestem jakos szczegolnie 'gruba', zalezy mi bardziej na ujedrnieniu ciala i wysmukleniu sylwetki. Mam tysiace mozliwych opcji, wszelkiego rodzaju arerobiki, stepy, rower ale ostatnio cos mnie ciagnie w kierunku baseniku. Wiem ze bylo juz pewnie tysiace postow na ten temat ale po prostu chcialaby sie upewnic w czym konkretnie pomoze mi plywanie i jak intensywnie (wystarczy 2 x tyg)? Chcialabym sie skupic na jednej rzeczy a nie kombiowac jak to caly czas robie (raz step, raz power dance, inny raz rower itd). Czy basen jest rzeczywiscie zlotym srodkiem? Prosze o rade osob doswiadczonych ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aerobiki i inne fikolki czy jednak basen?
Powiem tak:
Ja chodzę na basen od 4 lat i pływam regularnie, 3-4 razy w tygodniu. Rozbudowały mi sie ramiona, barki i uda. Jeśli ktoś powie, że po basenie sie chudnie, to nieprawda! Pływam około 1300m w ciągu 30 minut 3-4 razy w tyg. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
ja bym potraktowala basen bardzie jako relaks
co do zrzucania kg to polecam interwaly/hit
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

co do zrzucania kg to polecam interwaly/hit