|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka,pielęgnacja,zap achy-tylko średnia i górna półka.Dokładki.Zapraszam:
Niestety nic.
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kolorówka,pielęgnacja,zap achy-tylko średnia i górna półka.Dokładki.Zapraszam:
Anetko a chciałabyś Benefit "10" rozświetlaczo -brązer za Mira Bei?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
Ojoj,nie wiem,muszę pomyśleć i trochę poczytać,pooglądać fotki itp .Ale mnie kusi .
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak podziękuję
,obawiam się,że będzie leżał nieużywany,tak jak mój puder Clarinsa,również dwukolorowy .
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Anetko
Pisałaś u mnie w wątku ,że jesteś zainteresowana Flowerbombką, ja natomiast nie znalazłam u Ciebie nic za te perfumy ,ale może wybrałabyś sobie jakiś kosmetyk ode mnie za: Dior Diorskin Poudre Libre,611 Iridescent Rose,wbrew pozorom,bez cienia różowego odcienia.Tegoroczna limitowanka,rozświetlając o-nabłyszczający.16 gram,ubytek znikomy.Niesamowicie wydajny.Policzki przypudrowane tym pudrem wyglądają uroczo.Gąbeczka i kartonik w komplecie. Mam limitowany trójkolorowy róż Chanel Magiques ,terracottę Guerlain dla blondynek, róż Diora sypki Coup de Poudre w kolorze Coup de Vent, paletkę cieni Guerlain Divinora Touche de Brun 241, zielony cień sypki Nouba (na życzenie mogę zrobić fotki W wątku mam jeszcze puder brązujący Collistar w kolorze 1. Może skusiłabym się jeszcze na Mira-Bai jakbyś coś znalazła u mnie to jestem otwarta na propozycje ,ale za Flowerbombkę chciałabym coś special czyli np Daturę Noir SL o której tak marzę
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Aneta a może coś z MACa Cię zainteresuje?
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ale chyba już nic więcej z wymienionych przez Ciebie rzeczy mi się nie przyda Hmm,z Maca,może pigmenty,ale nie wiem,czy za Mira Bai .Za Mira Bai chętnie przygarnęła bym inne perfumy,ale niekoniecznie.Ehh,właściw ie jestem otwarta na wszelkie propozycje,pomimo,że wszystkiego mam pod dostatkiem .
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Tak , tu Cie dobrze rozumiem
Wszystkiego dużo![]() Aneto mam pigment MACa ale tak jak mowisz jest tańszy od perfum ( 25 euro) i kolor nie wiem czy by sie spodobał. Mam czkoladowy braz opalizujący na niebiesko. Z perfum mam Nina Riccy Love in Paris 50 ml edp.Dopiero co go dostałam od męża na rocznice ślubu. To piekny zapach ale za Mira Bei może mogłabym go oddać
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj nie,miniaturka Niny się gdzieś u mnie poniewiera .Co to cienia,chyba nie widzę się w czekoladowych kolorach .
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Aneto,jestem bardzoe zainteresowana The Parfum i Angelem la Rose.Czy znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Loreal Nutribronze,lekki fluid do twarzy,tworzy stopniową opaleniznę,do śniadej karnacji.50 ml,ubytek 10-15%.W kartoniku.
czy jest bardzo ciemny?
|
|
#17 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie jest ciemny.Ale nie wymienię samego fluidu,bo mój koszt wysyłki będzie większy niż wartość kremu .
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
a znalazlabys wogole cos u mnie?moze bym cos dobrala wtedy
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Za Jourdana limitowana wersja L'Air du tepst N.Ricci wersja z 2006 r. - 90/100. Interesuje mnie również Angel le rose. Do wymianki mam również Tendre Poison 35/50, Eternity Summer wersja z trawką (chyba 2005) 90/100, Black Cashmere 40/50, Style L.lauren ok.65/75.
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety Forever odpada.Interesowałby mnie jeszcze Hypnose,jednak pojemnościowo z Jourdanem trochę się nie zgadza
,bo różanego Angela chciałabym wymienić na coś z mojej listyCytat:
Niestety,żaden z wymienionych przez Ciebie zapachów mi nie odpowiada
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj nie,żadne owoce
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Ok,to ja poszukam jeszcze co mogłabym dorzucić
Rozumiem,że Darling EDP ode mnie z wątku Cię nie interesuje? |
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok ![]() Darling tylko raz testowałam,ale pamiętam,że niezbyt mi wtedy się spodobał,wątpię by się coś miało zmienić .
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Hej Aneto ja znowu w sprawie Mira Bei
Może jestes zainteresowana Glorią Cacharel?30/50 ml |
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Glorii nie znam,da się ją gdzieś przetestować ?
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Oj nie wiem jest to tak jak i Mira Bei zapach wycofany. Jest owocowy, słodki wesoły. Bardzo wychwytywany przez wizazanki
Bardzo dobre recenzje na KWC
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

)

.Ale mnie kusi
.
,ale za Flowerbombkę chciałabym coś special czyli np Daturę Noir SL o której tak marzę

.
.
65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55