|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Barwniki
Cześć wszystkim!
Mam do Was pytanie odnośnie barwników... Ostatnio zaczęłam się bawić w tworzenie błyszczyków i szminek . W Internecie znalazłam przepis na błyszczyk... Żeby jednak błyszczyk miał jakiś kolor trzeba dodać do niego barwnik... Zastanawiam się tylko skąd mogłabym taki barwnik wziąć? Czy może to być zwykły pigment, których na Allegro jest mnóstwo?Podobnie z brokatem... Fajnie jest dosypać uroczo połyskujące drobinki do błyszczyka... Ale skąd wziąć te drobinki? Gdzie tego szukać? Z góry dziękuję za odpowiedź. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Barwniki
Cytat:
Na ZSK jest podczepiony baner do: http://www.kolorowka.com/ ![]() Co do brokatu to znajdziesz go m.in. w drogerii na półce z ozdobami do paznokci Edytowane przez Trawa_cytrynowa Czas edycji: 2010-04-26 o 20:36 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ach, czyli brokat może być taki zwykły jak do paznokci, świetnie, czyli takowy posiadam w domu, hehe . Dziękuję raz jeszcze! ^^
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.

. W Internecie znalazłam przepis na błyszczyk... Żeby jednak błyszczyk miał jakiś kolor trzeba dodać do niego barwnik... Zastanawiam się tylko skąd mogłabym taki barwnik wziąć? Czy może to być zwykły pigment, których na Allegro jest mnóstwo?