|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Poszukuje dobrego Dj`a w poludniowo - wschodniej PL (podkarpackie). pomóżcie kochane!
Witajcie moje drogie Wizazanki !
![]() Tak, tak w moim życiu nadszedł ten moment !!! ![]() Niestety, wcześniej nie zdawałam sobie sprawy z tego jak ciężko jest ogarnąć to wszystko. I jesteśmy właśnie na etapie poszukiwania Dj`a. Chcemy aby to była osoba, która będzię również wodzirejem - rozbawi gości, poprowadzi oczepiany itp itd. Czy któraś z Was może mi polecić kogoś takiego? Jesteśmy z podkarpacia. Liczę na Was kochane bo już od paru dni przeglądamy internet i jak już kogoś znajdziemy to okazuje sie zajęty - a ślub mamy za rok! ..aj te terminy. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Poszukuje dobrego Dj`a w poludniowo - wschodniej PL (podkarpackie). pomóżcie ko
Up up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Poszukuje dobrego Dj`a w poludniowo - wschodniej PL (podkarpackie). pomóżcie ko
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W ubiegłą sobotę brałam ślub, miałam duet DJ plus Wodzirej z Rzeszowa. Panowie byli naprawdę świetni, poprowadzili imprezę w eleganckim stylu (żadnych żenujących zabaw ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ja polecam www.party4you.com.pl
całkiem inny poziom prowadzenia imprez |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Zapraszam na www.michaldj.pl
Profesjonalna obsługa muzyczna imprez + dekoracja światłem sal weselnych. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Na moim weselichu będzie przygrywał Andrzej Dj-Blaym Ilczuk. Byłam na jednym weselu, które prowadził razem z wodzirejem i bardzo mi się podobało. Z moich obserwacji wynika, że inni goście też bawili się świetnie
![]() p.s. impreza w województwie lubelskim, ale Dj gra na imprezach w całej Polsce ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.