|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() MAX FACTOR Lasting Performance 108 HONEY BEIGE
Witam,
Mam do wymiany podkład Max Factor Lasting Performance, kolorek 108 HONEY BEIGE. Podkład był użyty klika razy, lecz został zdradzony z innym i leży w kosmetyczce czekając na lepsze czasy. Skład: Aqua, Cyclomethicone, Titanium Dioxide, Propylene Glycol, Dimethicone, Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone Copolyol, Sodium Chloride, PVP, Laureth-7, Arachidyl Behenate, Sodium Dehydroacetate, Trihydroxystearin, Propylparaben, Methicone, Methylparaben, Synthetic Wax, Silica, Cetyl Dmethicone Copolyol, Polyglyceryl-4 Isostearate, Hexyl Laurate, Ethylene/Methacrylate Copolymer, Ethylene Brassylate, Sodium Acetate, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Isopropyl Titanium Triisostearate. [+/- CI 77491, CI 77492, CI 77499] Więcej tutaj:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2101 Jestem zainteresowana wymianą jedynie na kosmetyki (pielęgnacja, ewentualnie kolorówka) Pierwsze zdjęcie zapożyczone, drugie oryginalne. Pozdrawiam serdecznie
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAX FACTOR Lasting Performance 108 HONEY BEIGE
iza 2007- najbardziej chyba odżywki i szampony profesjonalne do włosów i kosmetyki pielęgnacyjne. Ale wszystko zależy od tego, co mi wpadnie w oko
![]() Karolinka, iwoona - niestety nic nie znalazłam ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
up
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
jak możesz to zajrzyj do mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196585 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Podkład pojechał do Anetak
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.