|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chemia kosmetyczna - podyplomowe
Cześć Dziewczyny,
Intensywnie szukam studiów podyplomowych obejmujących temat chemii kosmetycznej. Mieszkam w Warszawie i tu znalazłam "Chemię i Technologię Kosmetyków" na WSKiPZ oraz "Technologię Produkcji Kosmetyków" na WSiZ. Z informacji w sieci widzę też, że parę lat temu były też studia podyplomowe na Politechnice Warszawskiej, które najbardziej by mnie interesowały niestety już nie są organizowane. ![]() Czy któraś z Was ukończyła takie studia podyplomowe w Warszawie? Jakie są Wasze opinie? Nie zamykam się też na inne miasta jeśli odległość byłaby w granicach rozsądku, np. Łódź. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki. ![]()
Love me, Love me, Say that you Love me ![]() loki reaktywacja od 2.06.2011 ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...php?pid=243251 - biorę udział ![]() ![]() Edytowane przez diverinyourlife Czas edycji: 2017-01-26 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Chemia kosmetyczna - podyplomowe
I jak? Wybrałaś któreś z tych studiów podyplomowych? Teraz szukam i ja i nie wiem co wybrać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.