![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: >>> wymiankowy wątek Mad - częste dokładki z wszystkich półek <<<
WYMIENIONE
agnieska podkład IsaDora Sheer to Cover odcień najjaśniejszy 49, pojemność 35 ml, ubytek w granicach 25% maseczka Cosmetici Dora ze słonecznikiem 150 ml, ubytek w granicach 10-15% szampon Lanza oczyszczający i regenerujący krem redermic do twarzy, nowy. elorelei żel pigwowy do mycia twarzy Apotheker Scheller - użyty kilka razy, ubytek w granicach 20 %, ale ciężko jednoznacznie ocenić, bo to produkt w tubie cień Paul Sagane pojedynczy odcień lekko cytrynowego ecri nr 137,uzywany mamamichałka Dior Addict ok. 15 ml z 20, kartonik, kamuflaż ArtDeco odcień 02 żółty - zużycie jakieś 20% (chociaż ciężko to określić) Clinique Colour Surge podwójne cienie w odcieniach: light gold (beżowo-złoty) i pink (róż opalizujący na złoto)- waga 3,2 g, zużycie w granicach 15-20 %,cienie pochodzą z większego kompletu stąd napis "not for individual sale" cień GOSH sypki, opalizujący w odcieniu Paradise - szaro-zielono-złoty - zostało trochę więcej niż połowa dosia sweet Balm Lancome w odcieniu04 Abricot Lait, 15 ml, ubytek ok. 1 ml błyszczyk Guerlain Kiss Kiss Gloss Extreme Shine Radiant Colours w odcieniu 840 abricot gourmand-raz przetestowany, kartonik Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2007-07-17 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mam ten najnowszy róż Shiseido, ale odcień B4-Rose Innocent, użyłam może kilkanaście razy, dla mnie jest jednak za jasny. Kupiłam w maju w Douglasie, jest pudełko z ceną. Może byłabyś zainteresowana wymianą na cienie H.Rubinstein - London Look , albo na podklad YSL nr 1?
Mam jeszcze paletkę Clarinsa - Palette Impression Visage - for Face - miała wyjściową pojemność 17 gramów. Bardzo trudno mi ocenić zużycie, może ok. 1/3, najwyżej 1/2. Składa się z kilku odcieni matowego beżu, nieregularne plamy. Trudno nazwac to klasycznym pudrem brązującym, niemniej jednak przyciemnia i ożywia skórę . Jest to odcień jaśniejszy, 01 Lever de Soleil (Morning Sun), dla blondynek Te paletki (były też cudne cienie, Basia39 kiedyś miała te cienie na wymianę, to wie, o co chodzi), nie były w takich "bogatych", złotych puderniczkach, jak to u Clarinsa, tylko skromniej opakowane, ale ładne. Chętnie wymieniłabym się albo naTerracottę Guerlaina lub brązer Clinique. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Czy interesuje Ci meskie Aqua di GIO lub Baldessarini Ambre oba kupione w douglasie?
Mnie interesowaloy by organza i neonatura |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moze cos znajdziesz u mnie za:
tusz do rzęs KANEBO MASCARA 38°C SILK PERFORMANCE Vichy Purete Thermale żel-pianka do mycia twarzy lakier do paznokci Estee Lauder pink Clouds złoto-różowy
![]() |
#6 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Interesuję mnie jakiś jasny podkład, róż do polików i płyn do demakijażu
Może znajdziesz coś u mnie ? ![]()
Kosmetyki, biżu, ksiązki i inne : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172462 Ciuszki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193189 Torebki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=195253 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
filtr BioDerma, Photoderm Max Lait SPF100, nieużywany, w kartoniku - lekko naderwany, ważny do 02.2009
interesuje mnie ten filtr...może znajdziesz cos w moim opustroszałym nieco wątku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=192428 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie?
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
witaj, interesuja mnie u Ciebie nastepujące rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
- błyszczyk Guerlain Kiss Kiss Gloss Extreme Shine Radiant Colours w odcieniu 840 abricot gourmand-raz przetestowany, kartonik http://www.sephora.fr/browse/product...go ryId=GUERL - konturówka do ust Sephora maniac linerw odcieniu 12 miel dement - bardzo jasny blady róż, niestety dla mnie za jasny - cień ArtDeco w odcieniu 248 raz użyty srebrzysty pistacjowy, na oku opalizuje - cień GOSH sypki, opalizujący w odcieniu Paradise - szaro-zielono-złoty - zostało trochę więcej niż połowa - paletka 4 cieni Helena Rubinstein Model Eyes w odcieniu 04 London Look- ubytek nieduży, aplikator kartonik, - Clinique Colour Surge podwójne cienie w odcieniach: light gold (beżowo-złoty) i pink (róż opalizujący na złoto)- waga 3,2 g, zużycie w granicach 15-20 %,cienie pochodzą z większego kompletu stąd napis "not for individual sale"ale normalnie za nie płaciłam, nie jest to GWP - Shiseido, Pureness, Matifying Compact Oil-Free nr.10 Light Ivory SPF16 - użyty kilka razy pędzlem, bo używam go jako pudru na sucho, niestety odcień wg mnie jest beżowo-różowy, albo moja skóra znowu wybija po prostu róż - maseczka nawilżająca z ekstraktem ryżowym i miodem BOTANICS 75 ml, ubytek ok. 30 % |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za Redermic niestety nic Cytat:
Cytat:
7. Podkład Guerlain, Teint Tendre Mat, kolor 232, rose naturel 12. Róż YSL nr 9, ciemna zgaszona malina zmieszana z wiśnią (to jest seria w szachownicę), zużycie ok 1/4 10. krem pod oczy 2 ml dior capture R60/80 -iwostin spf 40 5 ml 14. La prairie cellular eye contour cream 3 ml, nowy 20. Alfaparf SEMI DI LINO CRISTALLI SOFT & SHINE 75ml - Spray dwufazowy SEMI DI LINO Soft&Shine , pozostało ok 3/4 pojemnośc niestety nic |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
znajdzisz coś u mnie za
podkład Shiseido Dual Balancing Foundation SPF 15 odcień I20, pojemność 30 ml zużyte ok. 30 %, używany ok. 2 miesięcy. może być otwarty 24 miesiące |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oddałabym Ci podkład, Kerastase i ... cosik jeszcze żeby wartość wymiany była w miarę ta sama |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos u mnie ?
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mad, interesują mnie brązujące pudry - najchętniej Guerlain, ewentualnie Clinique.
Znajdziesz coś u mnie? Rzeczy, o których rozmawiałyśmy wycofałam, ale gdybyś się zdecydowała - to też wchodzą w grę, bo jeszcze nie oddałam ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
niestety nic Cytat:
pamiętam, pamiętam ![]() ![]() PTZY okazji dokładam meteory Guerlain PUCCI LE |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale namawiać nie będę - wszak obie musimy być z wymiany zadowolowne ![]() Pozdrawiam i ucałuj Olencję ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
madlaine szukam:
-trwałego czarnego eyelinera -dobrze kryjacego podkladu -słodkich zapachów bedziesz miala cos z tego ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie meteoryty Guerlain z limitowanej edycji by PUCCI, dwa razy użyte, więc ubytek żaden, pełnowymiarowe 33 g, pudełko, niedostępne w Polsce
czy chciałabyś w zamian coś z tego?: perfumy Escada Sentiment edt 50ml - zużycie niecałe 2ml, jest pudełko Charles Jourdan The Parfum edp 50ml- zużycie niecały 1ml jest pudełko Burberry London edp 50ml- zużycie ok 5ml Nina Ricci Premier Jour edp zostało ok 37-40ml
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za meteoryty
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.