![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Katalog 13 - AVON :)
katalog pojawił się ponoć na stronce :[url]http://www.katalogavon.k9.pl/ i jest to dobry katalog, bez wirusów
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kaisandra Czas edycji: 2005-10-18 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Katalog 13 - AVON :)
A czy ktos ma skan tego katalogu 13?? jesli tak to czy moge prosic na maila??
![]() wiecie.... taka juz kobieca natura-wścibskie i ciekawskie ![]() anna.kowalczyk@saint-gobain.com |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ściągnełamten katalog nei am żadnego wirusa, koleżanka źle mnie poinformowała
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Kaisandro nie moge sciagnac bo mam zablokowana ta stronke(jestem w pracy) a w domku nie mam neta
![]() a moglabys mi go na maila podeslac prosze ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ok, juz wysyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za namiary za stronkę - w tym katalogu 13 są wszystkie gadzety jakie chciałam mieć (były razem z Today,Tomorrow i Always za straszną cenę) teraz same i za przyzwoite pieniądze...jupi:
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Kaisandro dochodza do mnie maile ale bez zalacznikow
![]() ![]() a moze jakas inna wizazanka sprobuje mi to podeslac?? ![]() anna.kowalczyk@saint-gobain.com |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]()
no spadaszmiz nieba po prostu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
up up
![]() ![]() wy to macie dobrze bo mozecie sobie katalog obejrzec a ja mam zablokowana stronke ![]() ![]() ![]() zlitujcie sie nade mna ![]() ![]() kto moglby mi wyslac katalog?? anna.kowalczyk@saint-gobain.com |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
![]()
DZIEWCZYNY PORATUJCIE ANULKĘ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze znowu ktos umiescil katalog z forum konsultanetek na zwyklym forum :/
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...564277&v=2&s=0
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja juz nie moge sie doczekac 14
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokładnie. Zresztą to już kolejna "wojna", która doprowadzi do tego, że nie bedą dostępne skany katalogów. To jest poprostu lekceważenie pewnych ustaleń dotyczących nierozsyłania skanów "dalej", czyt. poza konsultantki z forum gazety ![]() Nie rozumiem tego, ale wolę, żeby nie rozsyłano skanów, niż żeby były kolejne wojny o nie. Mam nadzieję, że forum sister "dzięki" temu nic się nie stanie i będzie dalej istnieć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
ja pamiętam, że konsultantki ustaliły, że klientki mogą widzieć jeden katalog do przodu, dwunastka już obowiązuje, a 13 nadal nie można zobaczyć
![]()
#16 |
Zakorzenienie
|
limit transferu przekroczony, a ja tak chce ten katalog zobaczyć!!! może mi ktoś na maila wysłać...??? będę bardzo wdzięczka
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
http://www.katalogavon2.k9.pl/ => a już mam
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
to jest w ogole bez sensu bo ja nie mam swojej konsultantki odkad odeszlam w avonu, czasem chcialabym miec mozliwosc obejrzec katalog!
a zamowienie zlozyc tez przez net, u kogos kto mik zamowi i przysle. avon robi wielka tajemnice z wlasnych katalogow a te konsultanktki na gazeta.pl sa z lekka nawiedzone :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
bo rzucaja sie, awanturuja i sa agresywne.
robia tajemnice jakby strzegly co najmniej swietego graala. wrr. jakby opublikowanie katalogu w necie bylo karane kara smierci zreszta szkoda slow. |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mylisz rozne sprawy
![]() ![]() To jest po prostu nie szanowanie czyjejs pracy i prosb o nieudostepnianie innym katalogow. Nie uwazam, zeby konsultantki byly nawiedzone, raczej osoby, ktore sie domagaja tych katalogow i robia wszystko zeby je zdobyc ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
estello-wybacz, ale nie rozumiem czemu ktos nie chce, by ktos ogladal te katalogi!
bo on je zeskanowal- skoro skanowal to po by udostepnic innym. czemu konsultantkom tak, a reszcie nie? czym to sie rozni? polityka firmy avon najmocniej uderza w konsultantki-sama nia bylam dobre kilka lat. smiesznie wysokie progi- upust obecnie 15%! z 23% zakupy dla zwyklej osoby zamawiajacej dla siebie i dla rodziny przestaja byc oplacalne. i jest mnostwo tego typu spraw. nie mowie ze wszytskie sa nawiedzone, ale taki upór, moim zdaniem bezsensowny, jest czyms czego nie rozumiem. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Bo robia to dla siebie i mysle, ze maja do tego prawo
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hmmm....też tego nie rozumiem, internet jest ogólnodostępny i dlaczego ja mam z niego nie korzystać, tj dlaczego jak dziewczyny zeskanowały te katalogi to ja ma ich nie zobaczyć?? Jak tak bardzo chcą tylko między sobą mieć te katalogi to niech się ustawiają na mieście i dają je sobie z ręki do ręki, nie skanowane
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#26 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Proponuję by inna konsultantka, mająca dostęp do katalogów wcześniej niż reszta i której nie przeszkadza to, że klientki obejrzą katalog -zeskanowała go. Wówczas nikt nie będzie miał pretensji |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
tak samo uwazam jak layla.
jesli ktos skanuje i umieszcza w necie to chyba liczy sie z tym, ze zobaczy go wiele osob? jak mozna probowac kontrolowac kto go moze obejrzec, a kto nie? wybaczcie, ale dalej tego nie rozumiem. jesli ktos chce by katralog byl jego wlasnoscia to niech go nie skanuje. albo nie umieszcza w internecie i ma dla siebie. a nie potem miec pretensje...nie ja tego nie rozumiem. przeciez katalog sluzy do tego, by widzialo go jak najwiecej klientow i zlozylo jak najwieksze zamowienie wiec konsultantkli powinny dbac, by kaqtalog byl latwo dostepny zarowno w formie broszurki jak i w internecie. jak ktos nie chce niech nie skanuje, ma dla siebie i sie za przeproszeniem nim wypcha. ja poprostu ogladam wszytskie katalogi. 12 juz widzialam wiec jesli sie pojawila 13, chcialabym ją zobaczyc. w koncu jestem potencjalnym klientem i mam do tego prawo. ciagle pytam- czemu konsultantki nie chca, by ich klienci obejrzeli katalogi w formie skanu?tak jest latwiej, i nie placi sie 05 zl czy tez 1 PLN za kazdy katalog a dociera sie do duzo wiekszej rzeszy klientow. to jak strzelanie sobie samobója... |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla ścisłości - nie jestem konsultantką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.