2007-07-09, 18:43
|
|
BAN stały
|
Czarna/biała sukienka na wesele- czy wypada?
W związku z mnogością wesel w tym sezonie chciałabym poruszyc temat sukienek w kolorze czarnym i bialym, bo ogólnie wiadomo, biała odpada, bo jest to lekceważenie panny młodej, a mimo to duzo dziewczyn przychodzi w białych sukienkach, czy robia to nieswiadomie? Czy jednak świadomie? Na moim weselu 1 dziewczyna była cała na biało i nie powiem troche mnie to wkurzyło, bo to mój ślub moje wesele i ja mam prawo tylko byc na biało Znowu na innym z wesel jakas tam dziewczyna była równiez cała na biało, a do tego w sukience bez podszewki i stringi jej sie prześwitywały, jak dla mnie brak wyczucia.
A jeżeli chodzi o czarne sukienki, to moja mama uwaza że to wesele, wiec nie wypada iśc w żałobnym kolorze Ja natomiast myslę, że czarny to jak najbardziej kolor wieczorowych sukienek, a zeby nie było smutno jakies kolorowe lub błyszczące dodatki, przecież na pogrzeb nie idziemy z kolorowymi dodatkami.
Co sądzicie o tych 2 wariantach kolorystycznych. Tak wiem, jest tyle kolorów..ale jak widac te 2 są dość popularne.
|
|
|