|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co mam zrobic z tymi zebami?????:/
hey od czasow mojego poczecia gnebi mnie problem moich zebow sa brzydkie wielkie, krzywe i zolte - naprawde dbam o nie a tu nic...
![]() ![]() ![]() sorka za jakos zdjec:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co mam zrobic z tymi zebami?????:/
Ładne masz ząbki. Naprawdę. A co do zgryzu... on napewno nie jest ok. Widzisz tą linię między górnymi jedynkami, a linię między dolnymi jedynkami? Powinny być jedną ciągłą linią, a u ciebie są przesunięte względem siebie. Może warto spróbować u innego orto.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a co zoltych zebow - to mozesz sobie wybielic. najlepiej zapytac o to dobrego stomatologa. pewnie poradzi ci nakladki na noc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hm...no wlasnie nakladki... dobra tylko ze ok 150zl;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Zawsze możesz wybielić tańszym sposobem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
biala perla?? a co to??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
chyba troche późno pisze, ale wlasnie znalazlam ten wątek w wyszukiwarce
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
nie wiem..
zdjęcie jest niewyraźne.. prosze o dokłądniejsze zdjęcie.. i oczywiście.. co autor miał na mysli??? zrobić można wiele tylko w którym kierunku iść?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ile taki żel kosztuje i gdzie można kupić ?
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Czesc
![]() uwierz mi nie masz strasznych zębów ![]() troche zdjęcie jest nie wyrazne,wiec tak do konca nie da sie określić co jest z nimi nie tak... jesli chodzi o komentarz napisany przez "znikajaca" to ma racje ... srodkowa linia pomiedzy jedynkami powinna tworzyc jedną ciągła linie a w Twoim przypadku tak nie jest dolne zęby są przesuniete;/ napewno przydałby sie aparat na zęby,albo wkładka ![]() zeby ładnie sie wyrównały ![]() Zaraz wybielanie Ci w głowie ![]() najpierw zadbaj o zęby tak jak powinno sie to robic ![]() ![]() Na początek kup droższą paste ![]() o dziąsła tez trzeba dbać bo to od znajdujących sie w nich złogów mamy czesto nieswierzy oddech:/ wiec pasta ktora bedzie leczyła nasze dzionsła ![]() nastepnie płyn do płukania jamy ustnej ![]() juz od 20zł są bardzo dobre płyny ![]() no i oczywiscie na koniec nitka dentystyczna ![]() ![]() wiec tak do szczotkowania zębów najlepiej uzywać elektrycznej szczoteczki teraz są nawet juz chyba od 80 zł ![]() ![]() szczotkowanie taka szczoteczką jest o wiele przyjemniejsze i efekt jest lepszy ![]() ![]() ![]() ![]() SENSODYNE powinno sie uzywac 2/3 razy w tygodniu ![]() jakies 5 minut pożadnego płukania specjalnym płynem no i na koniec nitka ![]() ![]() wiadomo ze nie zdyscyplinuje sie nikogo do tego zeby robił to 3 razy dziennie,ale wieczorem codziennie powinno sie dokładnie umyc ![]() po takim 20 minutowym myciu odrazu zauwazysz roznice ![]() ok ja tu sie rozpisałam o dbaniu o zeby a Ty pewnie chcesz wiedziec jak je wybielic ![]() wiec powiem Ci tak zanim zdecydujesz sie na wybielania obojetnie jaka metoda ![]() ![]() kazda taka ingerencja w wygląd zębów jest szkodliwa dla nich,poniewaz niszczysz ich naturalną ochrone scierając płytke ![]() ofszem skutkow nie zobaczysz odrazu ale jak bedziesz co jakis czas chodzic na takie zabiegi kosmetyczne to po pewnym czasie Twoje zęby juz nie bedą takie ładne:/ Do mojego doktora do gabinetu pacjęci najczesciej przychodzą na piaskowanie albo skaling kto jaka nazwe woli ![]() polega to na oczyszczeniu złogów kamienia ![]() ![]() ![]() ![]() taki zabieg kosmetyczny kosztuje od 200zł to zalezy od gabinetu ![]() za to wybielanie zębów kosztuje juz nieco wiecej:/ bo az od 700zł... efekt tez jest super ![]() jakby co to czekam na pytania ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dzieki za poprawienie mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez od niedawna mam biala perle ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.