|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bułgaria lub Grecja, pytanie.
Przeszukałam już nie wiem, ile ofert i stron, szukając odpowiedniej wycieczki i zwracam się tutaj. Kwestia jest taka:
myślimy z chłopakiem i wyjeździe na wakacje i wahamy się między Bułgarią - Słonecznym Brzegiem, oraz Grecją - Paralią. 7 dni to za mało, 14 za długo; najlepiej byłoby tak z 9-10. I taką wycieczkę znaleźliśmy do Bułgarii, z tym, że nie ukrywamy, że wolelibyśmy Grecję, bo jakoś tak napaliliśmy się na zwiedzanie Aten... ![]() Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bułgaria lub Grecja, pytanie.
A nie chciałabyś zorganizować tego sama? Zostajecie ile chcecie, nawet możecie sobie pomieszkać kilka dni w jednym miejscu i kilka w innym...
Oczywiście możesz przejść się do biura i powiedzieć jakie masz wymagania a oni poszukają ofert. A czemu piszesz, że 14 dni to za dużo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A czy organizując na własną rękę wakacje wychodzą taniej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
często tak, ale nie zawsze . Porównaj oferty z biurem podróży i wtedy zobaczysz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
I Bułgaria i Chorwacja są super, choć mam wrażenie, że w Chorwacji będzie drożej pod kątem cen. Osobiście byłam w Złotych Piaskach na tydzień i bardzo sobie chwalę. Na imprezy chodziłam do super kluby Arrogance. Gdyby zaszła taka potrzeba wklejam link do mini poradnika o zwiedzaniu Bułgarii
Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2016-01-22 o 06:30 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Byłam w obu krajach i jednak w Grecji podobało mi się najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Paralia z Antałkiem z Krakowa-byłam dwa razy i było super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja na Twoim miejscu wybrałabym Grecję, cały kraj jest przepiękny, więc gdzie nie trafisz jest co zwiedzać
![]() Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2016-03-17 o 08:33 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
W ubiegłe wakacje byłam w Grecji - w Zakynthos. Super. Mogę polecić, niestety w Paralii nie byłam, ale uważam, że Grecja mimo kilku wad, a głównie niedbałości o porządek, jest miejscem godnym odwiedzenia i zobaczenia.
Myślę, że na własny koszt warto zorganizować wyjazd do Chorwacji. Do Grecji - nie sądzę, ale mogę się dziwić. Musiałabyś idealnie wstrzelić się i dopasować terminy tanich lotów i w miarę fajnych cen noclegu. Zawsze warto spróbować, ale najpierw radziłabym udać się do biura podróży i tam spytać - sprawdzałaś oferty NetHoliday, Itaka, Rainbow Tours, OlleTravel? Poza tym, skąd wiesz, że 7-dniowy pobyt to za mało? Byłaś już wcześniej na takich wyjazdach i wiesz z doświadczenia czy to Twoje przypuszczenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Moj brat kupil bilet linie LOT na Cypr za 450zl (powrotny) wiec cena super. Ja w tamtym roku bylam na Krecie tez sama... dla mnie dosc malo oplacalne sa wycieczki z bp ale to wszystko zalezy od tego czego oczekujesz od wakacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.