|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Telefony z bajerami
No, ktora tam nie moze zyc bez dwojego odtwarzacza mp3 w telefonie, uzywa na co dzien kamery wideo, buszuje w internecie, sprawdza poczte i maluje wzorki lakierem do paznokci na obudowie? Tu porozmawiajmy o naszych technologicznych cacuszkach i wszystkim, co moze ich dotyczyc. Na poczatek: jaki telefon robi na Was ostatnio najwieksze wrazenie?, jest najbardziej urodziwy i ma najlepsze dodatki?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Telefony z bajerami
Cytat:
![]() Na razie w moim posiadaniu jest SE700i, ale marzę o SE710i http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...=pp&pid=10463#
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
A ja kocham swoja Nokie 7373 i nie narazie jej na nic innego nie wymienie
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko takie mają u mnie szanse - bogate w opcje, ale w małym opakowaniu. Im wiecej urządzeń mieści się w jak najmniejszej obudowie, tym lepiej. Tak jak pisałam, aparat z kamerą, mp3, koniecznie możliwośc włożenia dodatowej karty pamięci. No i oczywiście musi mieć ładną obudowę nic kanciastego. Tak, zdaję sobie sprawę, tak dalece zaawansowany snobizm jest już nieuleczalny
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ja kocham swoją 7360
![]() jest różowa i ma śliczną obudowę ... w sumie nie ma ni szczegolnego oprocz ładnych słuchawek
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
co do sluchawek, bardzo mile zaskoczyly mnie sluchawki Samsunga! Naprawde rewelacyjny dzwiek. Nie wiem, czy dodaja je do wszystkich modeli, do mnie trafily z aparatem z serii F Ultra Music przeznaczonej bardziej do sluchania mp3 niz rozmawiania i musze powiedziec, ze sa to wlasciwe sluchawki na wlasciwym miejscu!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Och, znam te telefony! Promuje je jedna z moich ulubionych piosenkarek, Beyonce! Jest miedzynarodowa twarza tej serii telefonow, jej piosenki dostaje sie w prezencie podczaas zakupu telefonu, a sa to telefony przezanczone do sluchania muzyki wlasnie.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
jezeli chcialabys miec taki telefon, mozna wygrac go w takim konkursie na forum polki.pl, gdzie opsiuje sie ciekawa historie z telefonem komorkowym w roli glownej, zeby wziac udzial w losowaniu.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
O tak zgadzam się, że słuchawki od Samsunga dają świetny dzięk!
Sama jestem w posiadaniu wszystko mającego Samsunga D600 i jestem z niego zadowlona - mała obudowa z mnustwem bajerów + dodatkowa możliwośc włożenia TransFlasha - nic tylko wgrywac na nią muzykę i słuchać ![]() Narazie nie mam zamiaru wymieniac go na inny...
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Aha, są wysmienite do słuchania! Obiło mi się o uszy, że muzyczne telefony Samsunga mają wzmacniacze Banga i Olufsena, bardzo znanej firmy, która robi takie rzeczy. Widać, że Samsung potrafi dobierać partnerów - Bang i Olufsen, Beyonce
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.