![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Chorobowy glamour :)
Boli mnie ucho wiec teraz bardzo o nie dbam
![]() ![]() ![]() ![]() Pierwszy makijaz to makijaz dzienny,a moje dzienne makijaze sa bardzo lekkie.Na dzien preferuje minimalizm i tak juz chyba zostanie,stad moja "delikatna reka do malowania", z ktora walcze-jak mozna zobaczyc nizej ![]() Makijaz a la lata 60-te- wersja uwspolczesniona - Do makijzau uzylam: Revlon Skin Lights O3-Peach light Loreal-GlamBronze-BlondeHarmony Oczy: Cien Bourjois z paletki nr 15-cieply braz Revlon-Blushed Wines 05-najjasniejszy Clinique-Brush on Cream Liner -03-Black Honey Tusz-Maybelline XXL-polecam ,jest swietny! Usta: Body Shop-O7-cieply braz Blyszczyk Bourjois Les Nudes 33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chorobowy glamour :)
ogólnie ładnie, szkoda , ze nie dałaś zbliżenia oczkóww
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Motyw przewodni turban-walka z "delikatna reka ". Efektem miala byc egzotyczna ksiezniczka, ocencie same
![]() ![]() Twarz: Dermacol217 Dermacol Magic Concealar 01 Loreal Glam Bronze Blonde Harmony Oczy: Sypkie APC-53,51,17,18 Gosz 254 Constance Caroll czarny khol Swietlisty Puder w Kulkach Apc nr 14 Roz Loreala -zgaszona czerwien z Paletki Tusz-2000 Calorie MaxFactor Usta: Body Shop 02, blyszczyk APC 3 i 2 Brwi-Body Shop o3 Milego ogladania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Opisz dokladniej makijaz
![]() ![]() Ogolnie to masz dobra twarz do makijazu, bo lagodne i harmonijne rysy dobrze sie maluje ![]() edit - pisalam o tym pierwszym, ten drugi nie moje klimaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Rena, nie ma problemu.Makijaz byl bardzo prosty.Teraz uciekam na zakupy,ale jak wroce to opisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Szalejesz
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy makijaz jest faktycznie dzienny i co dzienny. Ładnie CI w tej opasce/chuście.
![]() Zaś druga propozycja mi nie bardzo przypadła do gustu ze względu na czerwony turban i niebieskie powieki (nawet opalizują na seledyn/zieleń ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
pierwszy nie może się nie podoboać, wyglądasz ślicznie jak laleczka
![]() Natomiast nr 2 nie przypadł mi do gustu. Lubię Ciebie w delikatnych barwach ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczynki za komentarze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Pierwszy śliczny-delikatny, miękki choć ciężko go lepiej ocenic ze względu na małe zdjęcia i brak zbliżeń nad czym ubolewam.
Drugi-makijaż oka bardzo mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
pierwszy ladny, delikatnny.ladnie wygladaja twoje wolski
![]() drugi jeszcze bardziej mi sie podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dziekuje za komentarze ,dziewczyny
![]() Aga-modelowanie bylo bardzo intensywne.Caly makijaz byl taki...Tym razem aparat przeklamal,dlatego probowalam zrobic zdjecie z fleszem.Mam niebieskawa buzie,wszystkie cieple odcienie zostaly zjedzone. Usta zrobilam w ostatniej chwili,jakos sie gryzly z reszta,a efekt poprawek jest taki jaki widzisz. ciaszunia- dziekuje bardzo.Ciesze ,ze sie podoba ![]() Dziekuje za wszystkie komentarze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Pierwszy bardzo ladny, delikatny i romantyczny
![]() Co do drugiego moim zdaniem niezgranie kolorystyczne oczu z turbanem poprawiaja usta , takze w odcieniu czerwieni. Obydwa na plus.
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się ,że bardziej do Ciebie pasują delikatne kolory dlatego makijaż pierwszy przypadł mi do gustu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
I jak tu sie tlumaczyc?Pierwszy makijaz byl zrobiony o godzinie 12 w poludnie-piekne,cieple slonce.Drugi makijaz byl zrobiony o godzinie 8-niebo zachmurzone i ciemno.Chlodne swiatlo wiec moja buzia jest niebieska...Jedyna nauka z tego,ze wiecej nie bede robila zdjec ani makijazu wieczorem, bo zdjecia nie oddaja efektu...Jasne,ze taki kolor buzi (nienaturalnie niebieski ),gryzie sie z czerwienia i ostrymi oczami-cos w takim polaczeniu nie gra.
Dziewczyny , to nie tak ,ze ja sie uniose jak jakas ksiezniczka ,wystawie jezyk,tupne nozka i sie obraze.Absolutnie nie cierpie kolek wzajemnej adoracji i szanuje wasze zdanie.Jest mi przykro, ze zdjecia nie oddaja efaktu mojej pracy i w ten sposob nie mam sie jak obronic.Ja nawet bym nic nie pisala na ten temat, gdyby te zdjecia oddawaly wiernie makijaz , ale w tej sytuacji uwazam,ze musialm .Kombinowanie w PS uwazam za lekkie oszustwo i mydlenie oczu wiec tego nie robie i raczej robic nie bede.Pozwalam sobie teraz zrobic wyjatek. Moze niektore z was uznaja,ze przesadzam ,ale sprawa jest dla mnie emocjonalna bo w to,co robie wkladam duzo serca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Oj, na tym zdjęciu makijaz wygląda tysiąckrotnie lepiej
![]() Jakie te aparatu czasem wstrętne bywają, nie? Pół wizażankowych makijaży na MM zżeraja ( w tym i moje ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
lee-monka-brak mi umiejetnosci,zeby go przerobic 1000 lepiej
![]() Dzis siostra sie zgodzila byc modelka ,ale to samo dzialo sie ze zdjeciami.Wyszlo super,makijaz w fioletach,ktore uwielbiam, a tu taka sama niespodzianka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie masz delikatne rysy, ja tez takie mam. I taki typ urody dobrze wyglada wlasnie w delikatnych makijazach
![]() Tutaj mocne kolory bardzo psują efekt i mogą zasłonić naturalną urodę. Makijaz ma podkreslac piekno a nie przemalowywac na kogos innego. Ty po prostu jestes bardzo ladna i szkoda to zaslaniac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Rena,bardzo mila z Ciebie osobka,ale ja jestem dziewczyna przecietnej urody,ktora lepiej wyglada z makijazem niz bez i z zasady przyjazni sie z tuszem do rzes i odrobina rozu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
obie propozycje przypadly mi do gustu,szczegolnie podoba mi sie pierwsza tez lubie na codzien delikatny makijaz,w poprawionym zdjecu w turbanie makijaz wyglada cieplo i chyba lepiej oddaje klimat jaki chcialas pokazac
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Oba mi się straaaasznie podobają
![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
NIe ma się czym przejmować, bo nie Tobie pierwszej zdarza się taka sytuacja (poprzeglądaj wątki i zobacz jak dziewczyny narzekają na zdjęcia), że aparat wychłodził-ogólnie rzecz ujmując zepsuł twarz i makijaż, a zdjęcia w PS możemy przerabiać, ale wtedy stanie się to naciąganym efektem, który moim zdaniem jest bez sensu wedle tego forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładnie jest, podoba mi się. Masz ładne, symetryczne rysy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Pierwszy makijaż-piękny, delikatny, dopracowany. Podoba mi się też opaska i ładnie ułożone, zadbane włosy.
W drugim makijażu podobają mi się kolory jakich użyłaś do makijażu oczu. Stylizacja też jest ciekawa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Dzieki Pomadka za zrozumienie
![]() ![]() Madziunia 80-nastepnym razem nawet przy delikatnych makijazach bede dolaczac oczyska.Pomyslalam sobie,ze skoro makijaz nie byl zbyt skomplikowany to nie ma sensu wrzucac zblizen.Chodzilo o swieza buzie na co dzien, a nie o pioronujacy efekt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() Głowa do góry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Agabil1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aparat to Konica Minolta DimageX1- tak mi sie wydaje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
okrutnica jakaś... |
Daisy...znam ten ból bo sama w tygodniu muszę zrezygnowac z robienia czegokolwiek bo pracuję. Maksymalnie do 18, 19 można pstrykać ale potem światło jest już fatalne->niby jasno a zdjęcia nie wychodzą zbyt dobrze.
Nie przejmuj się tak bardzo, musisz mieć do tego wszystkiego dystans ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Agabil1, zdazylam zauwazyc,ze brak mi dystansu
![]() ![]() Aga, jesli Ty mozesz wytrzymac bez obstrykiwania swoich genialnych makijazy to ja tez jakos wytrzymam ![]() Dziekuje,caluski ![]() Edytowane przez Daisy23 Czas edycji: 2007-07-16 o 21:16 Powód: Wcisnelo mi sie wyslij za szybko :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.