|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome, L'extreme Mascara -wymienię
Może u mnie coś znajdziesz?
Mam z maseczek: -Avene około połowy opakowania,ale z datą tylko do lipca, -Perfecta oczyszczająca i normalizująca cerę z Glinką termalną oraz oligelementami,nieduże zużycie z 60ml, -Błotną Avonu; -Z profesjonalnych,dostępnyc h tylko dla kosmetyczek Bielenda Chocolate-czekoladowa maska wyszczuplająco-.relaksująca,nie wiem jaka to pojemność bo ją dostałam ale zważyłam na takiej mini wadze kuchennej i waży około 120gram.Opakowanie otwarte z ciekawości (oderwałam napis razem z zaklejoną taśmą)ważna do 09.2007-super zapach,smaku nie próbowałam.Wysokość 3cm ,szerokość 5,5cm. Nie znam jej ceny(podobno wachają się od 50do 90zł za pełnowymiarowe opakowania),znalazłam opis czekoladowej na stronie Bielendy: http://www.bielenda.pl/index5.php?lang=pl -Mleczko do ciała Bez z serii pur desir(są w kwc) i żel pod prysznic i może coś jeszcze w wątku znajdziesz,nie wszystko jest wypisane w poście,więc zerknij do folderu,wrzucam też tam zdjęcia tej maseczki czekoladowej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
a moze u mnie cos?
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za tusz?????????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
kurcze
spodobal mi sie tylko balsam YR o zapachu maliny,ale to za malo za tusz , masz moze jeszcze jakies inne balsamy do ciala ale nie Avon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
1.Krem do ciała o zapachu jabłka Natural Fruits 2.1/3 oliwki w żelu kwiatowa świeżość Johnsons baby oraz możesz dobrać sobie coś z wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.