|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
podklad nieuwydatniajacy skorek - ale kryjacy
Witam!
Zagladam tu od czasu do czasu, ale do tej pory sie nie udzielalam. Bylam dzis na probnym makijazu slubnym i niestety po 2 godzinach na brodzie i w okolicach nosa widac bylo skorki, bardzo to nieladnie wygladalo...Do makijazu Pani uzyla: kremu matujacego Clarinsa Pore Minimizer Clinique (nie podklad) Estee Lauder Maximum Cover i puder, ale nie pamietam jaki. Rano zrobilam peeling, wiec teoretycznie skora powinna byc czysta. Niestety nie jestem obdarzona ladna cera, mam rozszezone pory na policzkach, wiec musze miec kryjacy podklad - jednak maximum cover wydal mi sie zbyt kryjacy. Moze ktos walczy z podobnym problemem i moze mi pomoc? Skad sie biora te skorki? Czy to znaczy, ze podklad za bardzo wysusza? Pewnie zadaje bardzo podstawowe pytanie, ale z podkladami nigdy sie tak naprawde nie zaprzyjaznilam ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.