|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Colgate Simply White Gel
Czesc wszystkim. Czy ktos z Was uzywal tego zelu czy to naprawde dziala ., czy czasem nie uszkadza zebow (np oslabia )?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: Colgate Simply White Gel
Mam go i uzywam. To prawda ze wybiela zeby, ale dziala na zasadzie domestosu, on poprostu wyzera. Nie jest az tak silny by uszkodzic szkliwo, ale musisz uwazac na dziasla i wargi, poniewaz wybiela je. Kiedys nie chcacy pokrywajac nim zeby najechalam delikatnie na dziaslo, do dzis mam w tym miejscu biala kropke. Ale jesli bedziesz uwazac to naprawde otrzymasz niesamowite skutki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mam go i uzywam. To prawda ze wybiela zeby, ale dziala na zasadzie domestosu, on poprostu wyzera. Nie jest az tak silny by uszkodzic szkliwo, ale musisz uwazac na dziasla i wargi, poniewaz wybiela je. Kiedys nie chcacy pokrywajac nim zeby najechalam delikatnie na dziaslo, do dzis mam w tym miejscu biala kropke. Ale jesli bedziesz uwazac to naprawde otrzymasz niesamowite skutki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ten preparat wybiela wszysktie ząbki? Nie masz problemu z nałożeniem go na dalsze zęby, nie tylko z przodu?
Dzięki ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
a jak to jest z plombami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze nic nie powinno sie stac, przynajmniej ja nie mialam zadnego problemu z blombami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jesli chodzi o to czy nie mam problemu z nakladaniem preparatu na wszystkie zabki to owszem mam, ale nakladam tylko na przednie, poniewaz nie widze potrzeby by nakladac ja na tylne zeby, tak samo jak nie widze takiej mozliwosci.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mozecie mi powiedziec ile to kosztuje i gdzie mozna takie cos zakupic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Na 100% dostaniesz to w aptece, a ile kosztuje dokladnie to ci nie powiem, bo nie pamietam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja widzialm w Rossmanie. Wydaje mi się że 70zł (a w promocji 50). Przynajmniej ten rząd wielkości...
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Witam
Z takimi preparatami naprawde trzeba uwazac.Ja bedac w Usa nabylam taki zel do wybielania zebow(tam takie preparaty sa b.modne i dobre)i niestety musze przyznac ze owszem skutek byl rewelacyjny ale rowniez rewelacyjna byla cena jaka musialam zaplacic za wizyty u stomatologa.Preparaty takie dzialaja na zasadzie wyzerania!Efekty sa ale na krotko.Kazdy szanujacy sie stomatolog powie ze wybielanie powinno sie przeprowadzac w gabinecie,powtarzac regularnie i potem powinno sie zastosowac zabiegi ochronne.Ja po uzyciu tego swojego zelu nie moglam wciagnac powietrza ustami,nic zimniego,cieplego.I leczenie moich zabkow kosztowalo mnie ok 300zl.Wszystkie te preparaty zawieraja cos takiego jak :fluorek sodu.To jest jak woda utleniona wyzera nasz zabki.Dlatego zanim zaczniecie uzywac takich specyfikow zastanowcie sie badz sprobojcie gdzies na jednym zabku i sprawdzcie czy nic sie nie dzieje. pozdrawiam ola p.s Zel Colgate,paski Blen a Med pasty wybielajace(denivit,pearl drops) zawieraja rowniez ten fluorek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.