![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 368
|
![]() Schwarzkopf- nowa seria do stylingu-->got2b
Nowa seria produktów do stylizacj w³osów ju¿ w drogeriach Rossman (promocja-14.99z³)
Kupi³am nab³yszczacz- czeka na pierwsze u¿ycie ![]() PO NIEMIECKU http://www.got2b.de/got2b_pt3/got2b/flash/select.html PO ANGIELSKU http://www.got2b.com/got2b-main.htm?got2b Znacie, testowa³y¶cie? Jak siê sprawuj± u Was nowe kosmetyki? Jedno czego mi ¿al to tego ¿e u nas nie ma wszystkich tych produktów- tylko czê¶æ....
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Schwarzkopf- nowa seria do stylingu-->got2b
Moja szwagierka uzywa tych kosmetykow nalogowo (razem z moim bratem
![]() Ostatnio kupilam wlasnie ten nablyszczacz. Polysk nadaje ladny, ale dlugo sie nie utrzymuje (szkoda). Na szczescie mozna psikac dowoli, bo nie natluszcza wlosow (w moim przypadku).
![]() |
#3 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 415
|
Ja uwa¿am ¿e Szwarzkopf nie jest dobr± firm±. Przynajmniej mi nie pomóg³
![]() Ciekawostka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
mloda71 z nab³yszczaj±cych widzia³am jeszcze lakier- te¿ w ró¿owym opakowaniu.
nika135 czarna g³owa- to mo¿e mi pomo¿e ![]() Moje testy-jutro.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
![]() ![]() Edytowane przez ..::Rimini::.. Czas edycji: 2006-10-13 o 15:44 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 146
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nietety ma, i to na pierwszym miejscu w sk³adzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 955
|
Mam od paru tygodni nab³yszczacz z tej serii. Hm, nie powiem, nab³yszcza w³osy i ma super zapach, ale bardzo przet³uszcza mi czuprynê
![]() Edytowane przez zawszeboska Czas edycji: 2006-10-27 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 146
|
Oj, to nie dla mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 235
|
Ja uzywam szamponu,odzywki (z hydrolizowanym jedwabiem) o zapachu czekolady, tzw.kleju, lakieru takiego w zoltej butelce (bardzo silnie utrwalajacy), nablaszczacza, i preparatu matujacego.Odyzywka do wlosow jest super,chyba najlepsza jaka mialam. Moje wlosy sa suche po rozjasnianiu i ta odzywka to cudo!!!! Co do nablaszczacza to nie jestem przekonana bo pachnie troche zbyt alkoholowo jak dla mnie. Mieszkam w Niemczech i tutaj jest bardzo duzy wybor tych kosmetykow.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ojej ta od¿ywka czekoladowa brzmi baaardzo kusz±co...szkoda ¿e u nas linia got2b jest bardzo okrojona i nie ma jej w sprzeda¿y.Ale chyba bêdê musia³a jakim¶ cudem znale¼æ sposób ¿eby zdobyæ tê od¿ywkê bo strasznie sie na ni± napali³am
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 157
|
A ja dzi¶ rano u¿y³am gumy, takiej w niebieskiej puszce i muszê przyznaæ, ¿e jest ¶wietna! Jako¶æ porównywaln± z czerwon± gum± Osis, ale ta nie nab³yszcza w³osów i daje bardziej naturalny efekt, choæ utrwala dobrze. Polecam mi³o¶niczkom Osisa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mialam jeszcze taki niby wosk-krem-zel w zielonej tubce do ukladania wlosow. Bardzo dobry, fajnie sie ukladalo na nim wlosy, ale na nastepny dzien pod prysznic z glowa i mycie, bo strasznie natluszcza.
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 235
|
Rimini ta odzywka i szampon sa w takich rozowych tubkach. Odzywka zarowno nablyszcza jak i regeneruje co dla mnie jest bardzo istotne bo rozjasniam wlosy. Nie wiem czy jest w Polsce,ale moze poszukaj na Allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
otó¿ ¶wietne miejsce aby pochwaliæ sie nowym bublem,ktory kupi³am
![]() pianka got2b-megalomania "big volume mousse" co za gniot!!!! ![]() ani fryz bardziej puszysty,a utrwalenia po prostu zero,totalnie zero..choæ mam w³osy zdrowe i bardzo podatne dla producenta za ten gniot pierwsza nagroda w kategorii"rozjuszony klient" i serdeczne pozdrowienia: ![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
nowe to one nie s± - w USA od wielu lat, ale chyba nie pod Schwarzkopf, w ka¿dym razie opakowania identyczne, z tym, ¿e oczywi¶cie wiêcej produktów. parê lat temu u¿ywa³am spiking glue, jako tañszej alterantywy do joico, i moje krótkie (ale nie megakrótkie) w³osy stawia³ PIONOWO, i trzyma³o siê to, je¶li by³y ¶wie¿o ostrzy¿one, ca³y dzieñ, co na moich w³osach jest niemal¿e cudem. By³am bardzo zadowolona, chocia¿ oczywi¶cie fryzury nie da³o siê dotkn±æ, przyklepaæ, pog³askaæ, ani na³o¿yc na ni± czapki w zimie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
a ja dzis kupilam lakier 300ml got2b sparkling taki w rozowej butelce... nie mam fryza zrobionego zadnego wiec tylko na razie popsikalam sobie wloski i na pierwszy rzut oka - po 1 nie widze efektu nablyszczenia zadniusienkiego.. i od razu widac ze lakier baaardzo delikatny, taka mgielka.. kojarzy mi sie z Timotei.. no cos zobaczymy jak juz se walne fryza jak podziala..
slyszalyscie o kosmetyku z serii got2b do prostowania na goraco?? ponoc jest.. ale nie wiem czy w Polsce ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
aha.. ale bardzo ladnie pachnie :P truskaweczkami
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Ile w³osów tyle opinii...
![]() nafie no w³a¶nie tej serii do prostowania na gor±co u nas nie ma..A chcia³am wypróbowaæ ![]() Mój test nab³yszczacza- psika³am spiête w³oski (ciasny wysoki kucyk) allle¿ siê ¶wieci³ ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 598
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
O nab³yszczczaczu w butli 200 ml
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
no wiec hehe, zaluje teraz ze nie kupilam tego w przezroczystej butelce.. na lakierze tez bylo napisane ze bedzie polysk.. no nie wiem moze za malo popsikalam:P ale co dziwne, ladnie mienily mi sie rece (bo przeczesalam wlosy palcami) .. wiec moze w sztucznym swietle ladnie by to wygladalo kto wie
![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Drugie u¿ycie
![]() - wczoraj u¿ywa³am na sucho nab³yszczacza - dzisiaj popsika³am nim równomiernie wilgotne odci¶niête w rêcznik w³osy na których wcze¶niej by³a termoochronna od¿ywka Gliss Kur. Efekt- super miêciutkie b³yszcz±ce w³oski (ale bez ochów i achów- l¶ni± jak superzdrowe,bardzo naturalnie, ale widocznie).Teraz jeszcze troszkê podprostowa³am je prostownic±- miêciutkie i sypkie..Mniam... I zapach powalaj±cy ![]()
![]() |
#27 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 619
|
Wczortaj pod wplywem chwili kupi³am ten nab³yszczacz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#28 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 619
|
Po kilkudniowym stosowaniu mogê powiedzieæ, ¿e efekt nab³yszczenia rzeczywi¶cie nie jest trwa³y, ale w³oski s± po nim cudownie miêkkie i g³adkie - jednym s³owem tak boskie, ¿e moge im wybaczyæ s³aby blask (choæ i tak nadal rozgladam siê za jakim¶ nab³yszczaczem), nie przet³uszcza tez moich w³osów (ale oczywi¶cie psikam z umiarem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 435
|
w³a¶nie sie zastanawia³am ostatnio nad nab³yszczaczem chcialam kupic z Schock Waves bo moja kumpelka miala i byl super ale akurat nie bylo na sklepie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.