|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Realizacja MARZEŃ!!
Witam kobietki!
![]() Czy Wy też macie marzenia? ![]() Właśnie dumałam nad swoim zyciem. Prześladuje mnie od lat pech.(mam na mysli kasę.Nie zarabiam a Ciągle jakieś kary mnie prześladują) Nie byłam łatwym dzieckiem(szkoła),ale to nie tylko moja wina.Bunt każdego dosięga.Nie lubię się uczyć i robić tego co ktoś mi karze.Mam marzenia ,dużo marzeń.Zamierzam je spełnić.Mam 21 lat i mimo młodego wieku już mam dołki. Ale jestem osobą bardzo mocną psychicznie.Ze wszystkich sama sobie daję radę i uwielbiam radzić i pomagać innym ,stąd wybrałam studia na kierunku Psychologia ![]() 1.Nauczyć się perfekcyjnie j.włoskiego(uwielbiam Włochy i wszystko co włoskie.Od roku się uczę,ale do perfekcji mi daleeeeeko) 2.Nauczyć się tańczyć hip-hop,dancehall(narazie próbuje ,net duużo daje) 3.Wyjechać do Włoch,żeby podszkolić język. 4.Zacząć studia i je w końcu skończyć(dwa razy podchodziłam i juz jestem pewna co chce studiowac) 5.Przestać znęcać się nad swoją skórą(sama rozniosłam sobie tradzik i wyciskam go dosłownie wszędzie.Przez to nazywam samą siebie Pani blizna ![]() 6.Schudnąć do wymarzonej wagi.(już jest coraz lepiej) 7.Założyć schronisko dla psiaków(ale takie wypasione.Kocham psy) Jak będę miała następne marzenia będę je zapisywać ![]() ![]() Jeśli macie marzenia i pragniecie je spełnić to zapisujcie!! razem będzie raźniej !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Realizacja MARZEŃ!!
Jakies postepy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jak najbardziej!
![]() Tak się zawzięłam,że nie odpuszczę! Co prawda mam bardzo mało zcasu,ale zawsze uda mi się chociaż na pół godzinki wziąć włoski,codziennie ćwicze(ale uwielbiam sport więc to dla mnie przyjemnosć ![]() Nie poddam się za cholerę!! ![]() Nie wyciskam się 3 dzień ,boję sie załamania ,ale mam nadzieję,że z wami kochane dam sobie radę. Trzymać kciuki!! ps.Nieeługo wstawię foty figury(co jakiś czas będę dodawać,żeby było widac postępy),oraz cery(zobaczymy czy się na lepsze zmieni). Buziaczki !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Cholera!!!
Jednak się nie powstrzymałam-wysisnęłam się znowu.Nie umiem sobie już z tym poradzić.Wszystko mogę rzucić,od wielu rzeczy mogę się powstrzymać,ale czemu nie mogę przestać się maltretować ?!?! ![]() ![]() ![]() Dobra odezwę się za kilka dni! ps.zdjęcie wstawię jak będę miała więcej czasu ... Pozdrooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Trzymam kciuki @karolina724 - powodzenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
witam drogie Panie! co do marzen tez mam takie jedno, skromne chcialabym zostac twarza wella, a konkurencja jest ogromna dlatego prosze Was o glosy! moj profil: https://wizaz.pl/akcje/wellaflex.pl/widok-780518 z gory bardzo dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Proszę drogie Panie o nie wstawianie linków !!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No dziewuszki powiem Wam ,że jest narazie ok.
Co prawda,nie mogę się wziąć znów za ten włoski,ale geo idzie do przodu ![]() Wyciskanie narazie trzymam w garści i nie wypuszcze!!! Odchudzanko ok,ale ćwiczenia odłożyłam bo ciotex mam :/ ![]() A tak poza tematem mam pytanko lubicie My myself&i z mam talent?? dla mnie są fenomenalni... Buziaczki! ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]() Jak narazie nie łamię się. Mordka zostaje nie tknięta i widzę dużą poprawę.Waga leci w dół,brzuch coraz łądniejszy,szczuplejszy,w yrzeżbiony troszki ![]() Dupsko leci w górę. Nie mam jakoś dużo do poprawy,ale chciałabym wyglądać seksi ![]() Geo do przodu,języki w tyle ;/Poprawię się obiecuję ![]() Nie wiem czy ktoś to w ogóle czyta,ale jakoś mi lepiej jak napiszę o tym wszystkim ![]() Buziakiii ![]()
Edytowane przez karolina724 Czas edycji: 2010-12-04 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hej
pełna podziwu jestem dla Ciebie trzymam kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.