|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wychodząca ścianka macicy
5 kwietnia tego roku urodziłam synka. Na kontrolnej wizycie u ginekologa usłyszałam, że wychodzi mi ścianka macicy. Chciałabym się dowiedzieć czy w przyszłości nie będę miała problemów z powtórnym zajściem w ciążę i czy będzie mi to przeszkadzało we współżyciu. Lekarz stwierdził, że nie powinno mieć to na nic wpływu, ale chciałabym usłyszeć opinię z innego źródła.
Prosiłabym o w miarę szybką odpowiedź. P.S. Nie mam łatwego dostępu do internetu a teraz piszę z konta przyjaciółki i później to ona będzie odpowiadać w moim imieniu. Pozdrawiam, Aga.
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wychodząca ścianka macicy
Witam
![]() Z tego co wiem nie jest to nic uciążliwego,moja mama ma taką samą przypadłość od 23 lat (po urodzeniu mojej siostry )takze nie powinnaś się martwić i niepotrzebnie zawracać sobie tym głowy.Taka jest moja opinnia na ten temat,no nie wiem moze się mylę i znajdzie się ktoś mądrzejszy odemnie ![]() pozdrawiam i gratuluje synusią
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wychodząca ścianka macicy
Dzięki za odpowiedź, wiadomość przesłałam już dalej...
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.