![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam czegos na cellulit, preparatów złuszczających, w zamian kilka drobiazgów ;)
Jak w temacie - przygarne cos na cellulit, wyszczuplajacego, peelingi, dowolny stopien zużycia. Chetnie tez wymienie sie na jakis fajny jasny błyszczyk albo na cokolwiek co mi wpadnie w oko. Jednak na siłe nie chce sie wymieniac, tlko na cos co zużyje - dlatego z góry przepraszam za wybrzydzanie
![]() ![]() Wszystkie kosmetyki świeże, aktualna data waznosci: 1. podkład AVOn Perfect Wear, kolor Almond, zużyte ok. 1/4 albo mniej - nie umiem sie nim malować 2. Extraordinary Avon - połowa, na zdjeciu nie ma korka, ale to nie tester, korek sie gdzies zawieruszył ale jak dobrze poszukam to znajde 3. Błyszczyk Loreal Glam Shine, Coral Chrome, aplikator serduszko, zużyte kilka % - jest dla mnie zbyt błyszczący. Odcien to beżo - róż, b. ciekawy. troche starte napisy. 4. Tester pomadki Stellars H. Rubinstein, zużycie kilka %, leciusienko ugniotłam ją u góry. Oscien - wiśnia z błyszczacymi drobinkami, nie jest mocno kryjąca, błyszczy mocno jak to stellars 5. pomadka Avon Champagne Shimmer, beżyk b. ladny. Zuzycie kilka % 6. Blyszczyko-pomadka Inglot Sleeks, zużyte 10-15 %, wiśnia z silnym połyskiem, ładnie pachnie 6. Cienie Isadora Light & Shade podwójne - b. jasny róż i sliwka, obydwa z połyskiem, zuzycie kilka %. Na zdjeciu nie wyszły za ładnie, a są sliczne. 7. Błyszczyk Shiny Licious Maybelline, malinka, miss fraise, zużyte ok. 1/3 8. Paletka błyszczyko-pomadek Stellars HR (fotke zrobie jutro bo juz za ciemno) - 4 odcienie - jeden zużyty całkowicie - zostały - wiśnia, jagoda (tylko wypróbowane) , złoty (zużyty w połowie). Paletka z lusterkiem i pedzelkiem 9. moge podzielic sie cieniami sypkimi Gosh Effect powder - mam odcienie - jasno złoty (Glamour) , beżo-róż (Satine) , ciemne złoto ( copper), turkus (spa), taki mieniący sie jak tafta lila-grafitowy (musze sprawdzic kolor bo teraz nie pamietam), mam tez 2 niewielkie odsypki (w pojemniczku z Sephory) których nie używam - zielony (Kiwi) i złoto-oliwkowy - moze komus sie przydadzą DOKŁADAM - odsypka - połowa opakowania sypkich cieni AMC Inglota, kupione w sobotę, swieże, są cudne ale za milion lat ich nie zużyję ![]() ![]() 10. Drobiazgi - maseczka z zieloną glinką Argiletz - saszetka, 2 saszetki podkładu Dermablend, odcien gold - na opaloną buzie, 1/2 miniaturowej 7 ml buteleczki Effaclar, toniku zwężającego pory, maseczka oczyszczająca Nivea - 1 saszetka, miniatura Angel TM - z 7 ml zostało ok. 3 - moze komus sie te rzeczy przydadzą, mnie raczej nie ![]() Posiadam również na wymianę perfumy L Lempickiej, szczegóły tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188724 najchetniej wymieniam sie z wizażankami które mają juz kilka transakcji na koncie, nowe osoby prosze o wysłanie jako pierwsze Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2007-07-04 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam czegos na cellulit, preparatów złuszczających, w zamian kilka drobiazgów
coś u mnie?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam czegos na cellulit, preparatów złuszczających, w zamian kilka drobiazgów
zajrzyj do mnie
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Kasiu a moze za Lolite chcialabys meteoryty mieszanke 02 i 03 odsypana do opakowania z body shopu pojemnosc wieksza niz w oryginale (ponad 80 kuleczek)sa w 100% oryginalne jesli bylabys zainteresowana moge wyslac fotke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może Pure White Linen - prawie cała 30 ?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
lea - nic nie znalazłam
![]() Ewelinko, dziekuję ale meteoryty juz miałam i jakos nie przypadły mi do gustu ![]() Ragutko, musiałabym sprawdzic ten zapach w Sephorze mala kroweczko - a co Cie u mnie interesuje? Bo ja u Ciebie na pewno bym cos znalazła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie lolita-oddam pol wątku
![]() ale nie wiem czy cos znajdzieszz.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
czy cos za paletkę HR u mnie znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za 2. Extraordinary Avon - połowa, na zdjeciu nie ma korka, ale to nie tester, korek sie gdzies zawieruszył ale jak dobrze poszukam to znajde
3. Błyszczyk Loreal Glam Shine, Coral Chrome, aplikator serduszko, zużyte kilka % - jest dla mnie zbyt błyszczący. Odcien to beżo - róż, b. ciekawy. troche starte napisy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Krowko, Lolite to ja bym wolała na perfumy wymienic
![]() ![]() Anitko niestety nic nie wypatrzyłam Iwcia - masz moze fote błyszczyka Sisley? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zuzycie ok. 45%.
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Kasiulka, nie mam możliwości zrobic zdjęcia, podaj link
zostało połowa opakowania http://us.strawberrynet.com/productD...31625&goChar=S Pamiętaj że to nie jest szminka, to transparentny błyszczyk z drobinkami, więc nie będziesz miała wściekłego fioletu na ustach tylko wrzosową poświatę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Interesuja mnie te odsypki:
- turkus (spa), - zielony (Kiwi) - złoto-oliwkowy oraz L de Lolita Lempicka ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Kroweczko, to raczej bedzie za mało za Lolitke
![]() Iwcia ten link nie działa ![]() Jaga - interesuje mnie ten żel antycellulitowy oriflame, ale za L go nie wymienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
teraz działa.
Błyszczyk jest pierońsko ciemny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
no właśnie sęk w tym że to błyszczyk a nie szminka,, daje Ci błysk w fioletowo wrzosowy kolorze, ale prześwitują usta, ado tego są drobinki.
ja go nie chcę bo nie lubię drobinek, denerwują mnie, wolę błyszczyki bez nich, pół opakowania zmęczyłam, ale dalej już nie chcę. natomiast kolor mi pasuje, a mi nie jest dobrze ani w ostrych ani w ciemnych kolorach. a masz jak sprawdzić w perfumerii? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
postaram sie jutro podjechac do Sephory,
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Może najnowsza Neonatura za Lolitkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A moze cos innego znajdziesz za odsypki, bo zel jest wart gdzies ok. 60 zł.
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Niestety, wolałabym cos z wyższej półeczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
kasiulka moglabys wziasc toner i dobrac jeszcze pare rzeczy
![]() np .toner+lipocure+cos jeszcze.
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Może ampułki wyszczuplająco - antycellulitowe Garniera? Są nowiutkie i nieużywane, całość to 14dniowa kuracja - tu jest opis:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=195981 Mogę do tego dołożyć jeszcze 3/4 roll-on'a z tej samej linii ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Kroweczko sek w tym ze tonera jest za mało zeby przyniosł wymierne widoczne efekty - znam ten kosmetyk doskonale (sama go zgłosiłam do KWC) i zasady jego dzialania, wiec polowa opakowania na wiele mi sie nie zda.
![]() Iwcia ja jeszcze w weekend bede w innej Sephorze i w Douglasie - moze tam znajde, mozesz poczekac? Daigee jesli chcesz je wymienic za LL, a przypuszczam ze tak to niestety odpada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
zaczekam
spróbuj jeszcze w Perfumieriach Polskich, nie wiem czy masz w swoim mieście, na ich stronie jest lista aha, a ja byłabym bardziej jednak zainteresowana cieniem sypkim beżowo różowym Gosha za ten błyszczyk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hops
![]() Iwciu błyszczyka nie było, a co do cienia to w gre ew. wchodzi odsypka a nie cały bo za bardzo je lubię, wiec nie wiem czy taki deal Ci sie opłaci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.