|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z mezami- ach ci mezczyzni
Drogie Mamy! Czy u was tez zmienilo sie malzenstwo po narodzinach dziecka?
![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Problem z mezami- ach ci mezczyzni
u mnie początkowo było niewesoło. ja padałam na pysk, a on się kłócił, że nie ma czasu pograć na komputerze i po powrocie z pracy musi coś jeszcze robić, a ja przecież siedzę w domu. było źle. zdecydowaliśmy się na pójście do poradni małżeńskiej. pomogło.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Pkawecko, wielkie brawo za szczerość
![]() ![]() A pani Kjuik prowadzi od dzisiaj jakąś dziwną działalność na forum, mimo to cieszę się że sprowokowała te wypowiedź z powodów jak wyżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
U nas nie zmienilo sie nic,nadal bylo fajnie a nawet fajniej.
TZ byl doroslym odpowiedzialny facetem gotowym na dziecko,radzil sobie ze wszytskim ,czesto lepiej ode mnie i mial i ma znacznie wiecej cierpliwosci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
U mnie też nie było problemów,mąż był bardzo odpowiedzialny, kąpał sam dziecko do 6 miesiąca, bo ja się bałam, że coś synkowi zrobię. Teraz mam 2 odchowanych dzieci i zmieniło sę tylko to, że jetsetśmy 4-osobową rodziną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Musze to napisać trochę w hołdzie dla mojego T Ż
![]() Po pierwszym ciężkim porodzie miałam depresje trwała koło roku w ciężkiej postaci i dwa lata aż wszystko wróciło do pełnej normy. Dopiero wtedy przekonałam się z jakim cudownym człowiekiem jestem, zajmował się małym i mną, cierpliwie czekał był dla mnie wszystkim. Teraz mamy dwóch chłopaków drugi poród przebiegał bez problemów a ja wiem że na Mojego Partnera mogę liczyć w każdej sytuacji mam nadzieje że w trudnych chwilach (oby ich było jak najmniej)okażę sie również dojrzała i pomocna |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja tez tam na swojego nie narzekam, przy pierwszym dziecku wstawał w nocy do przewijania, lulal jak dziecko mialo kolki itd. Przy drugim mamy juz wiecej doświadczenia, wiec mniej sie udziela, ale po zmywa jak trzeba, poodkurza w domu, na zakupy jezdzi, więc jest podział obowiązków. Po narodzeniu dzieci chyba bardziej dojrzeliśmy do wielu spraw, inaczej patrzymy na świat.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.