|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Złe samopoczucie :((
Witam drogie przyszłe mamy i obecne
![]() ![]() Dziekuję
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Złe samopoczucie:((
przenoszę wątek na poczekalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Złe samopoczucie:((
niestety ciaza ma swoje prawa-nie wiem czy lekarz cos Ci przepisze-im mniej tabletek w 1 trymestrze tym lepiej.
Nie kladz sie w ciagu dnia, przewietrz dobrze sypialnie przed snem wypij cieple mleczko poczytaj ksiazke
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Złe samopoczucie :((
nie mam jeszcze takich doświadczeń, ale uważam, ze to co pisze zuza to dobra propozycja.
powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze do propozycji Sylwi dodam MELISĘ. Uspokaja, a przy okazji ma właściwości rozkurczające.
Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o tak melisa jest suuper. i z tego co wiem nie przeciwwskazań do zażywania jej w ciąży. a poza tym ja np uwielbiam jej smak. zwłaszcza z odrobiną miodku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Bardzo Wam dziękuje za porady.Napewno wypróbuję melisę może mi pomoże bo chyba się wykonczę. Zapomniałam dodać że moje samopoczucie mogę porównać do kaca
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jeszcze mam takie pytanko. Czy to narmalne żebym wymiotowała codziennie,a czasami dwa razy dziennie?Słyszałam że to nie dobrze,ale co mam z tym zrobić,przecież ja tych wymiotów nie wywołuję
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a.k. koniecznie skontaktuj sie ze swoim GP!
![]() Najlepiej zadzwon lub jedz do przychodni, powiedz co sie dzieje a oni Cie wysla od razu do dyzurujacego lekarza. Nie jestem pewna, bo ja wogole nie wymiotowalam, ale wymioty tak czesto moga prowadzic do odwodnienia! Podobnie, cokolwiek niedobrego sie z Toba dzieje zawsze mozesz zadzwonic do przychodni i powiedziec, ze chcesz porozmawiac z lekarzem (normalny system, nie emergency). Lekarz oddzwoni do Ciebie i albo doradzi Ci co robic bezposednio, albo ustali wizyte na ten sam dzien lub wysle do pogotowia jesli jest to np. weekend a sprawa brzmi powaznie. Poza tym, zle samopoczucie takie jak bezzsennosc, nadmierna sennosc, wymioty, to sa normalne objawy, ale jesli pojawiaja sie one do tego stopnia, ze nie mozesz sobie z tym poradzic, to lekarz jest po to, by doradzic Ci cos i pomoc! Jesli mieszkasz daleko od lekarza/ nie wiesz gdzie jest przychodnia/ nie znasz angielskiego/ z jakiegokolwiek powodu nie mozesz skontaktowac sie z lekarzam, wyslij mi wiadomosc, prosze. Na pewno odezwe sie i moze razem cos wykombinujemy ![]() Uszy do gory! Ciaza, poza pewnymi trudnosciami, to niesamowicie fajna sprawa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.