![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prisme Libre, Les Voilettes zamienię na perfumy
Witaj
Z Twojej listy mam Mauboussin 25 ml , mam tez Coco M ale w pojemności 100 ml , mogę zrobić dokładkę w formie odlwewki do Mauboussin , interesują mnie pryzmy Givenchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
mam wisch choparda bo tego szukasz 50ml ubytek kilku psikniec jest jeszcze kartonik co do za puderki i do jakiej karnacji bo jestem bladziochem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Małgosia791 i Lola23 - zastanowię się nad Waszymi propozycjami i zobaczę czy jeszcze ktoś coś dopisze. Oczywiście postaram się jeszcze dziś odpisać.
AgusiaAA 19 - jak masz jasną karnację to raczej polecam Les Voilettes Guerlain. Pojemność to 30 g - jest bardzo, bardzo duży i starczy na długo. Prisme Libre jest do karnacji ciemniejszej lub opalonej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Judytko, a L`Instant nie w Twoim typie...?
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
jezeli jestes zainteresowana wischem to ja jednak bylabym chetna na pryzmy wiec jesli to jest mozliwe prosze o wstepna rezerwacje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Dorzuciłam jeszcze nowy olejek Nuxe ze złotym pyłem. I miniaturkę Belle do Minuit. Nowa.
Małgosiu 791 - czy Słoń jest świeży? Czy kolor jest ok? Biała-małpeczko - niestety nic... Margot45 - oj właśnie się pozbyłam L'Instanta.. ![]() Opolanko - dzięki, ale nie lubię odlewek... AgusiaAA 19 i Gosia197 - zastanowię się i dam Wam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
spin doctor
|
Według mnie jest w porządku. Mogę Ci przesłać fotki na maila bo tu nie umiem wkleić, ale dopiero po południu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
mimblo , zapraszam też do mojego kramiku kosmetycznego , może tam coś zanajdziesz jako dokadkę do Mauboussin i Coco M
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie Nuxe oraz miniaturka NR (jakie jest zużycie?)
Poza wątkiem mam jeszcze: Be Delicious DKNY (ok. 10 ml), końcówki I Love Love Moschino oraz Light Blue (po 5-6 ml) oraz miniaturki klasycznej Organzy Givenchy oraz Shalimar EDT. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Pryzmy? Moge oddać wiele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Dziewczyny, dajcie mi jeszcze trochę czasu
![]() Waham sie pomiędzy Wishem i Słoniem Małgosi. Pójdę jutro lub najpóźniej do Douglasa i przypomnę sobie obydwa zapachy ![]() Bardzo Was przepraszam ![]() Daissy - niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, hej
![]() Nikt nie chce?? - puder Les Voilettes nr 02 Perlee - zużycie około 10% - olejek Nuxe ze złotym pyłem - nowy - 50 ml - miniaturka Belle de Minuit. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Witaj,
mam 45 / 100 ml Kenzo Jungle Elephant, dodatkowo moge dodac bezowa szminke Shiseido. Interesuje mnie puder Les Voilettes nr 02 Perlee - zużycie około 10%, miniaturka Belle de Minuit. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.