|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tipsy przezroczyste-pilowac?
Mam dylemat. Przezroczyste pilowac roznice? Slyszalam ze nie trzeba. I matowie sie je cale?Jak robicie.
Jak mialam kurs 5 lat temu przezroczystych nie bylo, stad moja niewiedza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tipsy przezroczyste-pilowac?
Tak, przezroczyste tipsy normalnie opracowujesz, matujesz powierzchnię i trzeba zrównać próg, bo jeśli tego nie zrobisz, będziesz mieć widoczną krechę. Nie martw się - pod żelem/akrylem wszelkie rysy na przezroczystych tipsach znikają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja matowię je blokiem polerskim. próg jak trochę wystaje - wg mnie nie szkodzi bo i tak na nie najczęściej ładuje się ozodby i nie widać. w USA wogóle nie zrównują progu u clearów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Używacie clearów z płytką kieszonką? np. takie: http://www.eurofashion.com.pl/sklepp...nr_rodzica=350 Czy są ok? Jakiej firmy są fajne? Chcę sobie zamówić, ale nie wiem, które
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
moja koleżanka je ma/miała i raz robilysmy pazurki ja jej ona mi i robilysmy na naszych produktach, mialam okazje je wypróbowac i musze powiedzieć ze są warte swojej ceny, bardzo ladnie sie je opracowywuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
w domku robie natipsach od slay i sobie chwale nic sie nie dzieje, w opracowaniu tez latwe.
natomiast w salonie mamy ez flow i to dla mnie najlepsze tipsy na swiecie. no ale cena dosc wysoka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam z Ez Flowa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.