|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Diesel Plus Plus
Czy któras z Was uzywala badz uzywa tej wody?
Szukałam info na forum i na wizazu ale znalazlam tylko, ze jest usypiajacy i mleczny, co brzmi zachecajaco Ale to troche za mało, bylabym wdzieczna za pomoc i czy w Douglasie maja testery tego zapachu? Pozdrawiam !
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Diesel Plus Plus
ja mialam ten zapach przez parę dni i wcale nie wydał mi się mleczny
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
heh benzyna to moze niekoniecznie... choc pieprz bardzo lubie. a moze zero plus ktos uzywal?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Mam iuzywam Plus Plus, głównie jako perfum... do spania
Stosuję delikatne dwa psiki i śpię jak dziecko Plus Plus to zapach gorącego, słodkiego mleka, odrobine pachnący metalową bańką(chemiczny powiew)- przez co zapach nadaje się również na lato.![]() a tutaj opis nut: http://www.osmoz.com/encyclo/marques...NGUE&LANGUE=FR
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Od dawna szukalam czegoś mlecznego i delikatnego.Znalazłam na allegro e dobrej cenie i kupiłam.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaach....!!!! Dziewuszki, przypomnialyscie mi o tym zapachu...
uzywalam go jakies....9 LAT TEMU...!! Pamietam, to byly czasy.... Z zapachu nie pamietam nic wiecej, oprocz tego, ze gdy ujrzalam butelke, ktora burn-it-up dodala do KWC to powrocily Baaaaardzo Mile Wspomnienia... Takze perfumy musialy byc naprawde cudowne, tyle zarejestrowal moj mozg sprzed tamtych lat. Burn-it-up opisz cos wiecej!! I dodaj recenzje na KWC
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(spodobały mi się wizażowe i niewizażowe opisy zapachu) a potem dodałam do KWC,jak tylko przyjdą pocztą i przetestuję zaraz podzielę się wrażeniami.Jestem bardzo ciekawa co z tego będzie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie doszły
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe, no wiesz, tak mnie zakrecilas, ze ja chyba tez sie skusze.....???Ale tu nigdzie go cholewcianie ma!! Jak zamowilas, przez allegro?
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Doszło ekspresowo-przelew robiony w poniedziałek rano a dziś już mam flaszeczkę.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ty pisz recenzje na KWC!
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Napiszę jutro jak jeszcze się oswoję troszkę.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaskoczona waszymi opisami tego zapachu sprawdzilam w necie jak wyglada flakon plus plus- to w ogóle nie ten zapach o którym pisalam. ![]() mialam na mysli zero plus, który dwa lata temu dostalam na gwiazdkę. (czy one musza miec takie podobne nazwy? )w zwiazku z tym ze "mleczne" opisy mnie zaintrygowały mam pytanie do burn- it -up---> u którego sprzedawcy kupowałas tego diesla? chetnie sobie sprawię taki prezent. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item92402500_d...ml_tester.html |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
tylko jedno pytanie jeszcze- czy one w jakikolwiek sposób przypominają GLOW j.lo? chodzi mi o ten mydlany akcent
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja znalazlam na ebay'u franc. , ale za 25euro 75ml. To strasznie duzo mi sie wydaje, ponad dwa razy tyle, ile ty zaplacilas....Niemcy to maja lepiej. Jest na ebay'u za 7 euro tylko, akcja sie zaczyna od tej ceny, ale narazie zero chetnych a za niedlugo sie konczy, koszty przesylki 4,50E. Ale jak juz do francji trzeba wyslac to przesylka 15Euro!! Strasznie sie cenia te fraczki..
|
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
burn-it-up, jeszcze jedno pytanie, bo teraz kiedy juz zamówiłam umieram z nerwów ze zapach mi sie nie spodoba znalazłam na angielskiej stronie opis ze plus plus ma w tle cytrusowe akcenty- to jest dla mnie troche zaskoczenie, bo spodziewalam sie raczej czegos cieplego (mleko+migdaly,etc) Czy moglabys opisac jak zapach rozwija się na skorze?
Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2006-03-22 o 20:46 |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:Na początku czuć waniliowo-kokosową nutę,taki słodki obłoczek,który z czasem przeobraża się w migdały,mleko(w proszku i w postaci naturalnej) i bardzo przyjemną kojącą nutę,która przypomina mi trochę zapach kremu Nivea.Jak z trwałością to nie wiem,bo siedzę teraz w domu(zapalenie krtanie brrrr ) i nie miałam okazji sprawdzić go w warunkach "bojowych".Myślę,że jeżeli lubisz takie własnie słodko-mleczne łagodne ale nie mdłe zapachy to powinien Ci się spodobać. W razie jeszcze jakichś wątpliwości pytaj śmiało(czuję sie jak wszystkowiedzący spec teraz )
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to dokładnie to czego szukałam! a może jeszcze więcej ![]() uwilebiam mleczne zapachy, kocham kokos i wanilię a juz naprawdę ubóstwiam zapach kremu nivea teraz pozostaje tylko czekać! dzięki, burn-it-up |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby co to dodałam obiecaną recenzję na KWC
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, zamowilam!
Znalazlam na allegro bardzo mila osobe, ktora odrazu odpowiedziala na GG i dlatego wlasnie zdecydowalam sie na nia, poniewaz zalezy mi na czasie - moja kolezanka przyjezdza do mnie do Francji w poniedzialek i to jest jedyna szansa zeby te perfumy przemycic!! Pani zgodzila sie na przesylke za pobraniem, dzieki czemu nie musze czekac, az pieniazki wplyna na konto. Jutro wysle perfumy a na czwartek-piatek powinny dojsc do domu, a mama ureguluje kwote (49zl + koszty przesylki, wiec uwazam, ze nie jest zle). Kolezanka zabierze je ze soba!!! ![]()
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy więc i na Twoje wrażenie jak dojdą
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
MAM GO!
własnie przyszedł. jest zupełnie inny niż myslałam ze będzie- nie czuję w nim za bardzo mleka, tylkow nucie głowy te migdaly-które nie za bardzo mi pasuję ale później pojawia się jakiś taki przyjemny plasticzek, jakby ciastko i naprawdę więcej nie mogę powiedzieć, bo ciagle go rozgryzam. jedno jest pewne- bardzo orginalny. PODOBA SIE. |
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ten diesel jest w rossmannie prawda? bo na pewno zero plus ostatnio widzialam, i takie w bialym opakowaniu podpisane PLUS (na tej ich tabliczce z cena
) To chyba jest on ? Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
no to skuszona pozytywnymi recenzjami czekam aż będa znów w promocji
bo aktualna chyba juz sie skończyła... a były w zeszlym tyg po 60 czy 70zl
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

Szukałam info na forum i na wizazu ale znalazlam tylko, ze jest usypiajacy i mleczny, co brzmi zachecajaco
Ale to troche za mało, bylabym wdzieczna za pomoc

ja mialam ten zapach przez parę dni i wcale nie wydał mi się mleczny

.Od dawna szukalam czegoś mlecznego i delikatnego.Znalazłam na allegro e dobrej cenie i kupiłam.
uzywalam go jakies....9 LAT TEMU...!!
(spodobały mi się wizażowe i niewizażowe opisy zapachu) a potem dodałam do KWC,jak tylko przyjdą pocztą i przetestuję zaraz podzielę się wrażeniami.Jestem bardzo ciekawa co z tego będzie

75ml. To strasznie duzo mi sie wydaje, ponad dwa razy tyle, ile ty zaplacilas....
) i nie miałam okazji sprawdzić go w warunkach "bojowych".