|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Marynarzowe:-)
Czy są wśród nas żony,dziewczyny, narzeczone marynarzy? Jestem ciekawa jak Wy radzicie sobie z rozstaniami? Mojego męża nie ma już od lutego:-( a wraca dopiero w lipcu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Marynarzowe:-)
Och, ten watek to już pokrył kurz i... czy sie nie mylę? Tak, w rogu nić pajęczej sieci
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja bylam dziewczyną przyszłego marynarza (student Marynarki Wojennej) przez ponad pół roku i nie wytrzymałam
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dla mnie tez- choć tak naprawde mój narzeczony wypłynie po raz pierwszy- własnie kończy studia. W trakcie naszego zwiazku były momenty, kiedy musieliśmy byc osobno- i to nie dla nas niestety. Ale zastrzyk gotówki przed slubem się przyda- poza tym szkoda by mi było, gdyby mój Tż nigdy nie sprawdził w praktyce tego, co studiował tyle lat- w końcu kierował si swoimi zainteresowaniami wybierajac ten a nie inny kierunek studiów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
To ja dolaczam do grona marynarzowych
![]() Jetem marynarzowa od lutego i to nie moj chlopak zostal marynarzem tylko byl nim jak juz go poznalam takze wiedzialam na co sie decyduje. Teraz nie ma go juz drugi raz i coz jest ciezko, ale to jakim jest wspanialym czlowiekiem, chlopakiem (niedlugo narzeczonym, a kiedys mezem) sprawia ze jest mi latwiej, wiem ze ma to jakis sens. Wiem ze drugiego takiego nie znajde. Teraz plywa 3 m-ce na 3 takze nie jest zle, nie wiem czy zioslabym rozlake na pol roku np. Mozliwosci sa rozne, plywac miesiac na miesiac alo poltora na poltora i on do tego dazy, to juz nie jest tak zle. Nie potrafie powiedziec zostaw to albo a ciebie zostawie. Wiem ze lubi to co robi, lubi miec z tego pieniadze i da sie to pogodzic z zyciem. Mamy wspolne plany, mieszkanie, slub, dzieci...pienadze sa potrzebne. A potem zobaczymy...W kazdy rzie kocham go calego nawet z takim zawodem i czy jest przy mnie czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hej!!
Znalazłam wątek który kiedyś założyłam, nie wiedziałam że ktoś w ogóle go odwiedził. Serdecznie pozdrawiam Wszystkie samotne Wizażanki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.